Aktiviteetit

Rentoudu, riemuitse ja seikkaile. Kaikkina vuodenaikoina.

Aktiviteetit kuopiossa & tahkolla

Järvi-Suomen alueella – Kuopiossa, Tahkolla kuin Savossa muutoinkin – riittää loputtomasti mukavaa tekemistä kaikkina vuodenaikoina niin ulkona kuin sisälläkin. Puhdas luonto ja runsaslukuiset vesistöt ovat läsnä kaikkialla ja luovat mieleenpainuvia ulkoilumahdollisuuksia jokaisen ulottuville.

Ainutlaatuisella alueella sijaitsevat sekä upeat retkeilykohteet, Suomen neljänneksi suurin hiihtokeskus, kansainvälisestikin kuuluisa Kallaveden luonnonluistelurata kuin myös monipuoliset kylpylät ja luonnonkauniit golfkentät. Kesäinen Kallavesi houkuttelee paitsi leppoisaan liikuntaan ja kala-apajille, myös nauttimaan Suomen runsaimmasta sisävesiristeilyjen tarjonnasta.

Uusien lajien kokeilijat löytävät alueelta ammattitaitoiset opastajat, olipa kyse sitten lumikenkäilystä, maastopyöräilystä tai vaikkapa suppailusta. Moottoreita ja vauhtia rakastava voi hypätä moottorikelkan tai karting-auton kyytiin ja luonnonystäviä hemmotellaan kuvankauniilla retkeilyreiteillä taukopaikkoineen. Hiihtolatuja alueella on useita satoja kilometrejä, samoin kuin maastopyöräilyreittejä. Alamäkipyöräilijät viihtyvät Tahkon rinnealueen alamäkiradoilla, jossa kesäinen maisemahissi vie muutkin kulkijat huipulla olevaan postikorttimaisemaan.