Majoitus

Löydä loman mukavin majoitus

Muhkea tyyny takaa makoisat unet, mutta mukavaan majoitukseen kuuluu muutakin. Miellyttävän yöpymisen elementit ovat lisäksi omaa mielenmaisemaa ja matkatoiveita vastaava ympäristö, hyvä palvelu sekä tunnelma.

Kuopio-Tahko lähialueineen on kauneimmillaan ympäri vuoden ja tarjolla on aina valintasi mukaan iloista ihmisvilinää, toivottua tekemistä, hemmottelua, herkuttelua, kulttuuria, luonnon läheisyyttä tai omaa rauhaa.

Monipuolista majoituspalvelua löytyy etelän Leppävirrasta pohjoisen Iisalmeen saakka. Välissä ovat muun muassa Savon pääkaupunki Kuopio, Siilinjärvi, Juankoski sekä Tahkon matkailukeskus. Löydä loman mukavin majoitus alueen hotellien, hostellien, kylpylöiden, hirsimökkien, huviloiden, majatalojen, lomakylien ja leirintäalueiden valtavasta valikoimasta ja viihdyt varmasti yön jos toisenkin.

 

Mukavimmat majoitustarjoukset

Varaslähtö Tahkon talveen

Ota varaslähtö talveen ja tule nauttimaan alkutalven tunnelmista Tahkolle! Kampanja koskee uusia, 14.11.-5.12.2019 välille tehtyjä varauksia, varaa 1.12.2019 mennessä. Kohteita on rajoitettu määrä.
huoneistohotellit tahkolla

Tahko.me Majoituspalvelut | Majoitu Tahkon keskustassa

Lomaile Tahkon parhaalla paikalla! Apartments Annan alppityyliset, 2-12 hlön huoneistot sijaitsevat kävelymatkan päässä palveluista ja aktiviteeteista. Loistava valinta myös ryhmille!Tee suora varaus ja säästä!
-10 %

Vaihda vapaalle Kylpylähotelli Rauhalahdessa

Ota irtiotto arjesta ja vaihda juhlatunnelmaan! Nauti savusaunailloista, orkesteritansseista, huippukeikoista ja hyvästä ruuasta. Kuopion Rauhalahdessa koet enemmän elämyksiä yhdessä! Tarjous on voimassa 22.10. – 21.12.2019.
alk. 99 € / hlö / vrk

Kaikki talven majoitukset TAHKOcomin verkkokaupasta

Tahkon monipuolisin valikoima, yli 800 kohdetta varattavissa suoraan keskusvaraamon verkkokaupasta. Mökit, huvilat, huoneistot, paljut, saunat, ravintolat ja aktiviteetit - kaikki samasta paikasta. Talven lomat varataan nyt!
alk. 79 € / vrk

Break Sokos Hotel Tahko | Tammitarjous Tahkolle

Majoitu mukavasti keskellä Tahkon talvisia aktiviteetteja ja nauti lomasta leppoisissa tunnelmissa. Tarjous on voimassa sunnuntaista torstaihin aikavälillä 7.1.-31.1.2020 - varaa omasi 31.12.2019 mennessä.
alk. 47,50 € / hlö / 2hh / vrk

Vuodenvaihteen lomat varataan nyt!

Varaa vuodenvaihteen lomasi jo nyt! Lumoudu luonnosta, laske, hiihdä, rentoudu, nauti hyvästä ruuasta ja huippuviihteestä. Majoittujille -20 % Piazzan Uuden Vuoden lipuista!
alk. 173 € / hlö / 4 vrk

Pikkujoulumajoitus Kuopiossa

Varaa pikkujoulujen majoituksesi Original Sokos Hotel Puijonsarvesta ja herää uuteen aamuun hemmotellen & herkutellen. Tarjous on voimassa pe-su 25.10- 22.12.2019.
alk. 98 € / 2hh / vrk

Tutustu ainakin näihin!

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Kylpylähotelli Rauhalahti

Scandic Kuopio logo

Scandic Kuopio ja Scandic Atlas

Hotelli IsoValkeinen Kuopio

Hotelli IsoValkeinen

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Tahkocom logo

Keskusvaraamo TAHKOcom

Break Sokos Hotel Tahkovuori logo

Break Sokos Hotel Tahko

Golden Resort

Tahko.me logo

Tahko.me Majoituspalvelut

Puustila Golf & Ski

tahko spa hotel

Tahko Spa Hotel

sokos hotel koljonvirta

Original Sokos Hotel Koljonvirta

Metsäkartano

hotelli ravintola sininen helmi kiuruvesi

Sininen Helmi

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Sport & Spa Hotel Vesileppis logo

Sport & Spa Hotel Vesileppis

Spa Hotel Runni

Ruukin Tupa

Jokiniemen matkailu logo

Jokiniemen Matkailu