Majoitus

Kesälomatarjoukset ja tapahtumatärpit >>

Hotellit, huoneistot ja huvilat

Muheva tyyny antaa siivet makoisille yöunille! ­Mukavaan majoitukseen kuuluu toki muutakin: mielenmaisemaan ja matkatoiveisiin sopivaa ympäristöä, hyvää palvelua ja tunnelmaa. Millaisin ajatuksin sinä ja seurueesi suunnittelette Savon matkaa? Onko toiveissa iloista ihmisvilinää ja aktiivista tekemistä? Hemmottelua kylpylässä, herkuttelua parhaissa ravintoloissa, kulttuuria? Vai omaa rauhaa ja laskeutumista luonnon rytmiin?

Näiltä sivuilta löydät ajantasaista tietoa ja ideoita Pohjois-Savon monipuolisista majoituspalveluista: etelän Leppävirrasta pohjoisen Iisalmeen asti – siinä välissä ovat muiden muassa Savon pääkaupunki Kuopio sekä Siilinjärvi, Juankoski ja Tahkon matkailukeskus.

Jos kohteesi on Kuopio ja majoitut hotelliin, hostelliin tai vaikkapa leirintäalueen vuokramökkiin, ovat ostosparatiisit, etniset ja lähimakujen ravintolat, kahvilat, torit sekä teatterit, tapahtumat ja viihde, yökerhot sekä sataman kesähuvittelut ja talviluistelut ihan äärellään. Tahkollakin majoitut likimain pelipaikoille – valitsetpa ylellisen sviitin hotellista tai kylpylästä, kaikilla mukavuuksilla varustetun vuokramökin rinteen tai ulkoilureitin kupeesta tai jotakin muuta toiveisiisi sopivaa.

Myös linnunlaulua ja omaa rauhaa rakastavat löytävät paratiisinsa kodikkaasta hirsimökistä tai komeasta huvilasta järvimaisemien ääreltä. Ja niitä täällä Järvi-Suomen sydämessä on yllin kyllin vuokrattavaksi. Luonnonläheistä majoitusta on tarjolla myös hyvin hoidetuilla leirintäalueilla ja lomakylissä sekä viihtyisissä savolaisissa majataloissa. Lämpimästi tervetuloa!

Ajankohtaiset tarjoukset

Tutustu ainakin näihin!

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Kylpylähotelli Rauhalahti

Scandic Kuopio logo

Scandic Kuopio ja Scandic Atlas

Hotelli IsoValkeinen Kuopio

Hotelli IsoValkeinen

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Tahkocom logo

Keskusvaraamo TAHKOcom

Break Sokos Hotel Tahkovuori logo

Break Sokos Hotel Tahko

Golden Resort

Tahko.me logo

Tahko.me Majoituspalvelut

Puustila Golf & Ski

tahko spa hotel

Tahko Spa Hotel

sokos hotel koljonvirta

Original Sokos Hotel Koljonvirta

Metsäkartano

hotelli ravintola sininen helmi kiuruvesi

Sininen Helmi

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Sport & Spa Hotel Vesileppis logo

Sport & Spa Hotel Vesileppis

Spa Hotel Runni

Ruukin Tupa

Jokiniemen matkailu logo

Jokiniemen Matkailu