GOLF

Valmistaudu viihtymään.

Savon kauneimmat golfkentät

Luonnonkauniit savolaismaisemat ovat golfaajien mieleen – tarjolla on paitsi mahtavasti elämyksiä ja kesäistä silmäniloa, myös sopivasti haasteita niin konkareille kuin aloittelijoille. Lyhyiden välimatkojen ja alueen korkeatasoisen palvelutarjonnan myötä golfreissuun lähtee mieluusti myös muu perhe, sillä nähtävää ja koettavaa riittää kaikille mukana matkustaville. Kauempaa saapuvia vieraspelaajia hemmotellaan tasokkaan majoituksen ja green feen sisältävillä golfpaketeilla ja lomaohjelmaa voi täydentää vaikkapa yksilöllisellä tekniikkaopetuksella.

Tahko golf

Tahkon golfkentät ovat maankuuluja kauneudestaan ja pelaajaystävällisyydestään. Puistomainen, 18-väyläinen Old Course tarjoilee huikeat näkymät Tahkon vehreille rinteille, kenttä sijaitsee aivan Tahkon matkailukeskuksen ytimessä Syväri -järven rannassa.

Aiemmin Tahko New Coursena tunnettu kenttä sijaitsee viiden kilometrin päässä Tahkon keskustasta Golden Resort -alueella, joka tarjoaa kaikki lajipalvelut rangesta klubiin. 9-väyläinen Lake Course & 9-väyläinen Forest Course ovat pelattavissa yhdessä tai erikseen.

Golf Tahkolla

Vanha ja Uusi Tarina

Savossa golfin ystäviä hemmotellaan myös Siilinjärvellä, jossa palvelee 36-reikäinen golfkeskus Tarinagolf. Vanha Tarina ja Uusi Tarina tarjoavat kaksi erilaista, korkeatasoista 18-reikäistä kenttää. Tarinasta löytyy myös kaikki golfkeskukseen kuuluvat oheispalvelut, kuten harjoitusalueet, klubiravintola, rantasauna, pro shop sekä tietenkin opetuspalvelut.

TarinaGolfissa pelaat kahdella 18-reikäisellä kentällä vain vartin ajomatkan päässä Kuopiosta.