Tahko

Vie lomailu uudelle tasolle Suomen aktiivisimmassa matkailukeskuksessa.

Tahko

Tahko on aktiivinen hiihtokeskus ja ympärivuotinen lomakohde keskellä Suomea. Huippuluokan laskettelurinteet, rauhoittava järviluonto, monipuoliset palvelut, värikkäät tapahtumat ja välitön tunnelma hurmaavat yhtä lailla perheet, ystäväporukat kuin businessmatkailijatkin ja keskeinen sijainti mahdollistaa ajan käyttämisen muuhunkin kuin matkustamiseen. 

Tahkon monipuoliset aktiviteetit ja elämykset ovat kaikki helposti tavoitettavissa, mutta myös omaa aikaa ja joutenoloa arvostavat ihastuvat tähän kotimaan matkailun suosikkikohteeseen kerta toisensa jälkeen uudelleen.

Lähin suuri kaupunki, Kuopio on vain alle tunnin ajomatkan päässä, joten Tahkolta katsottuna myös vireä kaupunkielämä, parhaat ostospaikat, värikkäät kulttuurielämykset ja kaupungin nähtävyydet ovat aivan käden ulottuvilla.

Suunnittele matkasi

Löydä Tahkon mökit, hotellit, huoneistot, ravintolat, tekemiset, tapahtumat, elämykset, esiintyjät, golfkentät, retkeilyreitit, luontokohteet sekä muut palvelut helposti ja lisää suosikkikohteesi reissuvihkoon tarkempaa tutkimista varten.

Artikkelit
11.05.2020

Tahko Kids -kaikenlaista lapsille

Lomalle lasten kanssa? Tahko Kids kokoaa yhteen alueen lomavinkit perheille ja muille lasten kanssa liikkuville.

Aktiviteetit
Paikat

Tahkon maastopyöräilyreitit

Tahkon ulkoilu- ja retkeilyreiteistä kesän maastopyöräilyn suosikkireittejä ovat 14.4km mittainen Tahkomäen kierros sekä 20,1km mittainen Rahasmäen kierros.

Maastopyöräily
Paikat

Tahkon Maisemahissi

Tahkon kesäinen maisemahissi vie kävelijät ja pyöräilijät suoraan huipulle saakka. Hissi pyörii 26.6.-15.8.2020 pe ja la klo 10-16.

Maastopyöräily, Nähtävyydet, Retkeily
Esittelyssä

Golf

Luonnonkauniit savolaismaisemat ovat golfaajien mieleen – tarjolla on sopivasti elämyksiä, kesäistä silmäniloa sekä haasteita kaikentasoisille pelaajille.

 
Paikat

Tahkon retkeilyreitit

Tahkon neljä eripituista rengasreittiä kiemurtelee vaihtelevissa maastoissa, upeissa maisemissa. Kesäreittejä on myös helppo yhdistellä mieleisekseen, jolloin valittavaksi tulee lopulta hyvin monenlaisia vaihtoehtoja.

Retkeily
Paikat

Tahkon portaat

Tahkon portaat vievät rinnealueen huipulle. 1054 porrasta, 800 m nousua noin 1km matkalla. Treenaa, kuntoile, katsele maisemia tai käytä siirtymäreittinä huipulle.

Kesä, Nähtävyydet, Retkeily, Syksy