Tahko

Vie lomailu uudelle tasolle Suomen aktiivisimmassa matkailukeskuksessa.

Tahko

Tahko on aktiivinen hiihtokeskus ja ympärivuotinen lomakohde keskellä Suomea. Huippuluokan laskettelurinteet, rauhoittava järviluonto, monipuoliset palvelut, värikkäät tapahtumat ja välitön tunnelma hurmaavat yhtä lailla perheet, ystäväporukat kuin businessmatkailijatkin ja keskeinen sijainti mahdollistaa ajan käyttämisen muuhunkin kuin matkustamiseen. 

Tahkon monipuoliset aktiviteetit ja elämykset ovat kaikki helposti tavoitettavissa, mutta myös omaa aikaa ja joutenoloa arvostavat ihastuvat tähän kotimaan matkailun suosikkikohteeseen kerta toisensa jälkeen uudelleen.

Lähin suuri kaupunki, Kuopio on vain alle tunnin ajomatkan päässä, joten Tahkolta katsottuna myös vireä kaupunkielämä, parhaat ostospaikat, värikkäät kulttuurielämykset ja kaupungin nähtävyydet ovat aivan käden ulottuvilla.

Tahko kesäloma

Suunnittele matkasi

Löydä Tahkon mökit, hotellit, huoneistot, ravintolat, tekemiset, tapahtumat, elämykset, esiintyjät, golfkentät, retkeilyreitit, luontokohteet sekä muut palvelut helposti ja lisää suosikkikohteesi reissuvihkoon tarkempaa tutkimista varten.

Artikkelit
11.05.2020

Tahko Kids -kaikenlaista lapsille

Lomalle lasten kanssa? Tahko Kids kokoaa yhteen alueen lomavinkit perheille ja muille lasten kanssa liikkuville.

Aktiviteetit
Esittelyssä

Golf

Luonnonkauniit savolaismaisemat ovat golfaajien mieleen – tarjolla on sopivasti elämyksiä, kesäistä silmäniloa sekä haasteita kaikentasoisille pelaajille.

 
Paikat

Tahkon retkeilyreitit

Tahkon neljä eripituista rengasreittiä kiemurtelee vaihtelevissa maastoissa, upeissa maisemissa. Kesäreittejä on myös helppo yhdistellä mieleisekseen, jolloin valittavaksi tulee lopulta hyvin monenlaisia vaihtoehtoja.

Retkeily
Esittelyssä

Maastopyöräily

Savon vaihtelevat maastot sopivat kaikentasoisille maastopyöräilyn harrastajille läpi vuoden. Löydä ihastuttavin reitti, upein alamäkirata ja menoon sopiva vuokrapyörä!

 
Paikat

Tahkon portaat

Tahkon portaat vievät rinnealueen huipulle. 1054 porrasta, 800 m nousua noin 1km matkalla. Treenaa, kuntoile, katsele maisemia tai käytä siirtymäreittinä huipulle.

Nähtävyydet, Retkeily
Artikkelit
14.03.2020

Koronaviruksen vaikutukset Tahkolla Q&A

Monia Tahkolle suuntaavia askarruttaa miten rajoitukset koronaviruksen leviämisen estämiseksi sekä rajoitusten purkamiset näkyvät alueen palveluissa. Keräsimme tähän vastauksia eniten kysyttyihin kysymyksiin.

Ajankohtaista, Tahkon uutiset, Uutiset