hotellit

Millainen reissu – sellainen hotelli

Kuopiosta, Tahkolta ja lähiseuduilta löydät mukavan hotellin jokaiseen tarpeeseen ja tilaisuuteen, saavuitpa sitten kaveriporukalla, yritysvieraiden kera tai perheen kesken. Erilaisten huonetyyppien lisäksi tarjolla on myös hotellipaketteja, joista löytyy vaihtoehtoja niin hemmottelun, bilettämisen, kulttuuurin, shoppailun kuin aktiviteettienkin ystäville. Hotelleista löytyy myös runsaasti tasokkaita kokous- ja saunatiloja erilaisiin tarpeisiin ja monipuoliset ravintolat palvelevat saman katon alla. Pienemmät kohteet mahdollistavat myös vaikkapa koko hotellin varaamisen omaan käyttöön, jolloin vaikkapa juhlaseurueen palvelut hoituvat kätevästi saman katon alla.

Kuopion keskustan hotellit sijaitsevat kaupungin ytimessä lähellä palveluita, tapahtumia ja toimintaa. Kaupungin laitamilla sijaitsevat monipuoliset kylpylähotellit sopivat loistavasti rentouttavaan matkailuun perheen kanssa sekä yritysten toiminnallisiin virkistyspäiviin. Kaikista Kuopion hotelleista on erinomaiset kulkuyhteydet niin keskustaan kuin sen ulkopuolellekin. Myös Tahkon hotellit sijaitsevat alueen ydinkeskustassa, kävelymatkan päässä palveluista, rinteistä ja muista aktiviteeteista.  Miten olisi huone rinnenäkymin oman saunan ja parvekkeen kera? Tai ehkäpä kuitenkin omalla terassilla ja järvimaisemilla? Kuopion ja Tahkon lisäksi erinomaisia hotellivaihtoehtoja löytyy myös mm. Leppävirralta ja Iisalmen seudun monipuolisesta tarjonnasta.

Tarjoukset

Tahko Spa Hotel │ Hieman luksusta hiihtolomaan

Lisää lomaasi hieman luksusta ja varaa hiihtolomien majoituksesi Tahko Spa Hotellin monipuolisesta huoneistovalikoimasta. Hinta voimassa 14.2.-8.3.2020 ja se sisältää 2 myös kylpylälippua/hlö.
alk. 45 € / hlö / vrk

Original Sokos Hotel Puijonsarvi │ Talviloma Kuopiossa

Lomaile keskellä kauneinta suomalaista talven taikaa ja samalla lähellä Kuopion keskustan eläväistä elämää. Hyppää luistimille tai suksille vain pienen kävelymatkan päässä hotellista!
alk. 110 € / 2hh / vrk

Varaa talven bilepakettisi nyt ja karkaa arkea Tahkolle

Varaa talven vauhdikkain viikonloppu Tahkolta, jossa bilepaketteihin sisältyy majoitus, Piazzan bilelippu, aamiainen, asiakassauna. Nauti huippuviihteestä, vältä taksijonot ja puhahda suoraan pehmeisiin lakanoihin!
alk. 83 € / hlö / vrk

Tahko Spa Hotel | Talven lumoa Tahkolla

Valitse talven majoituksesi viidestä eri kokoisesta luksusluokan huoneistosta, läheltä latuja, kylpylää ja muita Tahkon monipuolisia palveluja. Voimassa 9.-12.3. sekä 16.3.-9.4.2020, minimivarausaika 2 vrk.
alk. 30 € / hlö / vrk

Talven tunnelmia Rauhalahdessa | Kylpyläloma Kuopiossa

Talven tunnelmaa, kirpeitä pakkaspäiviä, kylpylän lämpöä, läheisen luonnon lumoa, maistuvaa purtavaa sekä viihdyttävää iltaohjelmaa - ainakin näitä kaikkia löydät Kylpylähotelli Rauhalahdesta.
174 € / hlö / 2hh / 3 vrk

Hotelli IsoValkeinen │ Talvinen luonto kutsuu Kuopioon

Nauti ympäröivän luonnon ulkoilumahdollisuuksista ja sujahda hotellista suoraan Puijon alueen laduille. Hiihtomonojen lisäksi myös tanssikengät kannattaa pakata mukaan ainakin viikonloppuisin!
alk. 58,50 € /hlö / vrk / 2hh

Talven viikonloput Kuopion Scandic hotelleissa

Kuopion Scandic hotelleissa nautit mukavista puitteista, hyvistä unista ja runsaasta aamiaisesta pitkän kaavan mukaan. Majoittuisitko tällä kertaa ennemmin keskustan sykkeessä vai Kallaveden rannalla?
-20 %
piazza tahko

Kohtaamisia Tahkon yössä | Piazza & UKKO -bilepaketti

Vietä vauhdikas bileviikonloppu Tahkolla! Unohda taksimatkat ja majoitu rennosti vain 200 metrin päässä Piazzalta. Hinta sis. majoituksen ja kahden illan bileliput Piazzaan. Voimassa 13.12.2019-5.4.2020.
alk. 82 € / hlö / 2 vrk

Lue lisää

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Kylpylähotelli Rauhalahti

Scandic Kuopio logo

Scandic Kuopio ja Scandic Atlas

Hotelli IsoValkeinen Kuopio

Hotelli IsoValkeinen

rauhalahti kuopio

Hostelli Rauhalahti

Break Sokos Hotel Tahkovuori logo

Break Sokos Hotel Tahko

tahko spa hotel

Tahko Spa Hotel

sokos hotel koljonvirta

Original Sokos Hotel Koljonvirta

Metsäkartano

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Sport & Spa Hotel Vesileppis logo

Sport & Spa Hotel Vesileppis