hotellit

Millainen reissu – sellainen hotelli

Kuopiosta, Tahkolta ja lähiseuduilta löydät mukavan hotellin jokaiseen tarpeeseen ja tilaisuuteen, saavuitpa sitten kaveriporukalla, yritysvieraiden kera tai perheen kesken. Erilaisten huonetyyppien lisäksi tarjolla on myös hotellipaketteja, joista löytyy vaihtoehtoja niin hemmottelun, bilettämisen, kulttuuurin, shoppailun kuin aktiviteettienkin ystäville. Hotelleista löytyy myös runsaasti tasokkaita kokous- ja saunatiloja erilaisiin tarpeisiin ja monipuoliset ravintolat palvelevat saman katon alla. Pienemmät kohteet mahdollistavat myös vaikkapa koko hotellin varaamisen omaan käyttöön, jolloin vaikkapa juhlaseurueen palvelut hoituvat kätevästi saman katon alla.

Kuopion keskustan hotellit sijaitsevat kaupungin ytimessä lähellä palveluita, tapahtumia ja toimintaa. Kaupungin laitamilla sijaitsevat monipuoliset kylpylähotellit sopivat loistavasti rentouttavaan matkailuun perheen kanssa sekä yritysten toiminnallisiin virkistyspäiviin. Kaikista Kuopion hotelleista on erinomaiset kulkuyhteydet niin keskustaan kuin sen ulkopuolellekin. Myös Tahkon hotellit sijaitsevat alueen ydinkeskustassa, kävelymatkan päässä palveluista, rinteistä ja muista aktiviteeteista.  Miten olisi huone rinnenäkymin oman saunan ja parvekkeen kera? Tai ehkäpä kuitenkin omalla terassilla ja järvimaisemilla? Kuopion ja Tahkon lisäksi erinomaisia hotellivaihtoehtoja löytyy myös mm. Leppävirralta ja Iisalmen seudun monipuolisesta tarjonnasta.

Tarjoukset

Original Sokos Hotel Puijonsarvi | Kesädiili

Varaa edulliset kesäyöt Sokos Hotellista! Nyt koko kesä tuplatulla omistajan edulla -20% päivän hinnasta. Varaa 3.6.-11.8.2019 välisenä aikana ja majoitu 3.6.-31.8.2019, kyllä lomalla on ihmisen hyvä olla!
-20 %

Scandic Kuopio

Varaa huoleton hotelliloma Kuopion Scandic -hotelleista nyt -20% edullisemmin! Tarjous on voimassa kesällä 20.6.–11.8.2019 joka päivä!
-20 %

Spa Hotel Runni | Alkukesän Ihmevesiloma

Varaa alkukesän kylpylälomasi Runnilta, Kiurujoen ääreltä ja nautiskele kesään heräävästä luonnosta kylpylän ja muun hemmottelun lomassa! Hintaan sis. aamiaiset, lounaat, vapaa kylpylän käyttö sekä terveysvesimalja.
139 € / hlö / 2 vrk
Vietä syysloma perheen kanssa Kylpylähotelli Rauhalahdessa

Kylpylähotelli Rauhalahti | Kesän perheloma

Koko perheen kesäloma Kuopiossa! Kylpylähotelli Rauhalahden lomatarjous sisältää majoituksen, aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön sekä monipuolista lomaohjelmaa maanantaista perjantaihin. 
alk. 132 € / perhe / vrk

Tahko Spa Hotel | Kesätarjoukset

Tahkon kesä on täynnä riemukasta tekemistä ja tapahtumia! Varaa majoituksesi kaiken toiminnan ytimestä, jossa valittavanasi on useita erikokoisia lomahuoneistoja kaikilla herkuilla.
alk. 27,50 € / hlö / vrk

Break Sokos Hotel Tahko | Kesätarjous

Tartu Break Sokos Hotel Tahkon kesätarjoukseen ja suuntaa Tahkon aktivieettien pariin! Hinnat sis. majoituksen, aamiaisen sekä hotellin saunan & kuntosalin. Tarjous on voimassa 1.6.-30.10.2019
alk. 90 € / 2hh / vrk

Lue lisää

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Kylpylähotelli Rauhalahti

Scandic Kuopio logo

Scandic Kuopio ja Scandic Atlas

Hotelli IsoValkeinen Kuopio

Hotelli IsoValkeinen

rauhalahti kuopio

Hostelli Rauhalahti

Break Sokos Hotel Tahkovuori logo

Break Sokos Hotel Tahko

tahko spa hotel

Tahko Spa Hotel

sokos hotel koljonvirta

Original Sokos Hotel Koljonvirta

Metsäkartano

hotelli ravintola sininen helmi kiuruvesi

Sininen Helmi

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Sport & Spa Hotel Vesileppis logo

Sport & Spa Hotel Vesileppis

Spa Hotel Runni