hotellit

Millainen reissu – sellainen hotelli

Kuopiosta, Tahkolta ja lähiseuduilta löydät mukavan hotellin jokaiseen tarpeeseen ja tilaisuuteen, saavuitpa sitten kaveriporukalla, yritysvieraiden kera tai perheen kesken. Erilaisten huonetyyppien lisäksi tarjolla on myös hotellipaketteja, joista löytyy vaihtoehtoja niin hemmottelun, bilettämisen, kulttuuurin, shoppailun kuin aktiviteettienkin ystäville. Hotelleista löytyy myös runsaasti tasokkaita kokous- ja saunatiloja erilaisiin tarpeisiin ja monipuoliset ravintolat palvelevat saman katon alla. Pienemmät kohteet mahdollistavat myös vaikkapa koko hotellin varaamisen omaan käyttöön, jolloin vaikkapa juhlaseurueen palvelut hoituvat kätevästi saman katon alla.

Kuopion keskustan hotellit sijaitsevat kaupungin ytimessä lähellä palveluita, tapahtumia ja toimintaa. Kaupungin laitamilla sijaitsevat monipuoliset kylpylähotellit sopivat loistavasti rentouttavaan matkailuun perheen kanssa sekä yritysten toiminnallisiin virkistyspäiviin. Kaikista Kuopion hotelleista on erinomaiset kulkuyhteydet niin keskustaan kuin sen ulkopuolellekin. Myös Tahkon hotellit sijaitsevat alueen ydinkeskustassa, kävelymatkan päässä palveluista, rinteistä ja muista aktiviteeteista.  Miten olisi huone rinnenäkymin oman saunan ja parvekkeen kera? Tai ehkäpä kuitenkin omalla terassilla ja järvimaisemilla? Kuopion ja Tahkon lisäksi erinomaisia hotellivaihtoehtoja löytyy myös mm. Leppävirralta ja Iisalmen seudun monipuolisesta tarjonnasta.

Tarjoukset

piazza tahko

Kohtaamisia Tahkon yössä | Piazza & UKKO -bilepaketti

Vietä vauhdikas bileviikonloppu Tahkolla! Unohda taksimatkat ja majoitu rennosti vain 200 metrin päässä Piazzalta. Hinta sis. majoituksen ja kahden illan bileliput Piazzaan. Voimassa 13.12.2019-5.4.2020.
alk. 82 € / hlö / 2 vrk

Vaihda vapaalle Kylpylähotelli Rauhalahdessa

Ota irtiotto arjesta ja vaihda juhlatunnelmaan! Nauti savusaunailloista, orkesteritansseista, huippukeikoista ja hyvästä ruuasta. Kuopion Rauhalahdessa koet enemmän elämyksiä yhdessä! Tarjous on voimassa 22.10. – 21.12.2019.
alk. 99 € / hlö / vrk

Varaa talven bilepakettisi nyt ja karkaa arkea Tahkolle

Varaa talven vauhdikkain viikonloppu Tahkolta, jossa bilepaketteihin sisältyy majoitus, Piazzan bilelippu, aamiainen, asiakassauna. Nauti huippuviihteestä, vältä taksijonot ja puhahda suoraan pehmeisiin lakanoihin!
alk. 83 € / hlö / vrk

Break Sokos Hotel Tahko | Tammitarjous Tahkolle

Majoitu mukavasti keskellä Tahkon talvisia aktiviteetteja ja nauti lomasta leppoisissa tunnelmissa. Tarjous on voimassa sunnuntaista torstaihin aikavälillä 7.1.-31.1.2020 - varaa omasi 31.12.2019 mennessä.
alk. 47,50 € / hlö / 2hh / vrk

Tahko Spa Hotel | Talven lumoa Tahkolla

Valitse talven majoituksesi viidestä eri kokoisesta luksusluokan huoneistosta, läheltä latuja, kylpylää ja muita Tahkon monipuolisia palveluja. Voimassa 7.1.-14.2., 9.-12.3. sekä 16.3.-9.4.2020, minimivarausaika 2 vrk.
alk. 30 € / hlö / vrk

Pikkujoulumajoitus Kuopiossa

Varaa pikkujoulujen majoituksesi Original Sokos Hotel Puijonsarvesta ja herää uuteen aamuun hemmotellen & herkutellen. Tarjous on voimassa pe-su 25.10- 22.12.2019.
alk. 98 € / 2hh / vrk

Alkutalven teatteripaketit Kuopion Scandic hotelleissa

Viihdettä ja kulttuurin riemua Kuopion Scandic hotelleissa! Teatteripaketit sis, majoituksen, aamiaisen sekä teatteriliput valitsemaanne esitykseen. Voimassa teatterin esitysaikoina 20.9.–31.12.2019
alk. 163 € / 2hh

Original Sokos Hotel Puijonsarvi | Uuden vuoden majoitustarjous

Varaa vuodenvaihteen majoituksesi Original Sokos Hotel Puijonsarvesta, Kuopion keskustasta! Tarjoushinta sis. majoituksen, aamiaisen, kuntosalin, saunan sekä myöhäisemmän huoneenluovutuksen. 
alk. 53 € / hlö / vrk

Lue lisää

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Kylpylähotelli Rauhalahti

Scandic Kuopio logo

Scandic Kuopio ja Scandic Atlas

Hotelli IsoValkeinen Kuopio

Hotelli IsoValkeinen

rauhalahti kuopio

Hostelli Rauhalahti

Break Sokos Hotel Tahkovuori logo

Break Sokos Hotel Tahko

tahko spa hotel

Tahko Spa Hotel

sokos hotel koljonvirta

Original Sokos Hotel Koljonvirta

Metsäkartano

hotelli ravintola sininen helmi kiuruvesi

Sininen Helmi

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Sport & Spa Hotel Vesileppis logo

Sport & Spa Hotel Vesileppis

Spa Hotel Runni