<br data-eio= Warning: Undefined variable $image_title in /home/kuopiotahkofi/bedrock-kuopiotahko-fi/web/app/uploads/cache/d159f0c075a2bcc7a36fe38dada5099f02d0341d.php on line 47
”>

Rinneravintolat

Ympärivuotisia elämyksiä arkeen, lomaan ja juhlaan.

Tahkon rinneravintolat

Tahkon matkailualueen rinneravintoloista huipulla sijaitsevat legendaarinen Pehku ja upeilla maisemilla varusteltu Panorama Bar & Café, jotka molemmat palvelevat myös kesäsesongilla. Huipulle pääsee rinteiden takapuolelta myös autolla, joskin molempiin ajetaan hieman eri risteyksistä. Eturinteiden päähissilinjan juurella palveleva Ravintola Tirol vetää rinnekansan lisäksi myös kävellen liikkuvia, samoin kuin Tahkolaakson lipunmyynnin vieressä oleva Kunkku. Liikuitpa sitten missä päin tahansa, on lähin ravintola aina äärellä. 

Talvisin rinneravintolat avaavat ovensa hissien pyörähtäessä käyntiin tai viimeistään lounasaikaan, joten ruokailua varten ei rinnealueelta tarvitse poistua mihinkään. Tuoreet munkit, pullat ja muut rinnepäivään kuuluvat herkut otetaan uunista aamuisin ja nälkään on tarjolla kaikkea patongeista á la carte -annoksiin. Menut pitävät sisällään paljon muutakin kuin perinteisiä pikaruoka-annoksia ja lasten ikisuosikkeja, joten Tahkolla voi nauttia laadukkaasta ravintolaruuasta myös rinnepäivän aikana.

Kesäaikaan huipulla olevat rinneravintolat palvelevat retkeilijöitä, maisemien katsojia, portaita pitkin kapuavia, maastopyöräilijöitä, alamäkipyöräilijöitä, frisbeegolfin pelaajia, suunnistajia, juoksijoita sekä autolla, hevosilla tai vaikkapa mönkijöillä saapuvaa väkeä. Myös illallisia, perhejuhlia ja muita tilaisuuksia järjestetään tilauksesta – läpi vuoden.

After ski

Tahkon kuuluisa after ski vetää väkeä ympäri maailman ja niinpä rinneravintoloissa juhlitaan viikonloppuiltapäivisin ja kiivaimman sesongin aikana lähestulkoon joka päivä. Vilkkaimman after ski -sesongin aikaan meininki laajenee ulos terasseille ja kevätauringon lämmittäessä musiikki raikaa kilpaa auringon kanssa. After ski on yksi ehdottomasti Tahkolla koettavista elämyksistä.

Illallinen tahkon huipulla

Useimmat rinneravintolat palvelevat iltaisin ruokaravintoloina, joten loman illallispaikkoja miettiessä myös nämä persoonalliset paikat kannattaa ottaa mukaan suunnitelmiin. 

Pehkun Original Fondue tunnelmineen ei petä koskaan ja ennen ruokailua voi huipulta varata myös upean kokemuksen Mualiman Saunan löylyissä. Panoraman elämyksellisessä Kabiini-illallisella nautitaan Rosvopaisti – Loimulohi menuu tai porofondue jossa maistuvat Lapin maut. Illallisen hintaan kuuluu lumikissakuljetus huipulle ja takaisin sekä tietenkin upeat maisemat Tahkon ylle. Ehkä enemmän after skistä ja yökerhotoiminnastaan tunnettu Kunkku taipuu iltaisin erinomaiseksi á la carte -ravintolaksi, joten rinneravintolat luovat vaihtoehtoja monenlaiseen illanviettoon.