Ruokaravintolat

Ruokaravintolat

Nauti makuelämyksistä, jotka ovat juuri nyt pinnalla, tai sukella rohkeasti syvemmälle makumaailmojen tyrskyihin.

Löydä Kuopion ja Tahkon parhaat ruokapaikat

Ruokaravintolat kutsuvat herkuttelemaan! Paikallisten makujen Järvi-Suomessa nautitaan laadukasta, persoonallista ja rakkaudella tehtyä ruokaa. Ruokalistat vaihtelevat sesonkien mukaan ja tuoretta kalaa, riistaa ja muita metsän makuja, lähituottajien marjoja, kasviksia ja yrttejä on aina saatavilla.

Tunnelmaa värittävät erilaiset ravintoloiden väliset vierailut ja muut ruokatapahtumat, joissa korostuvat paikalliset maut sekä luonnon omat, puhtaat ja laadukkaat raaka-aineet. 

Löydä parhaat á la carte -ravintolat, lounaspaikat, kesäravintolat, pikaruokapaikat, pizzeriat, rinneravintolat, juhlapaikat sekä erikoisuudet ja käyntikohteet. Laadukasta ruokaa voi tilata myös suoraan lomamökin ovelle, juhlapaikoille ja toimistoihin.

Ruokaravintolat Kuopiossa ja Tahkolla

Ruokaravintolat kartalla

European Region of Gastronomy 2020-2021

Kuopio ja koko Pohjois-Savo on ensimmäisenä alueena Suomessa saanut European Region of Gastronomy –tunnuksen, jonka puitteissa koko maakunta juhlii vuosina 2020-2021. Juhlavuosi tulee näkymään muun muassa monimuotoisten ja uusien tapahtumien kautta, ravintoloiden ruokalistoissa ja katukuvassa.

European Region of Gastronomy on kansainvälisesti arvostettu tunnustus, joka myönnetään vuosittain yhdelle tai useammalle eurooppalaiselle alueelle.

Tahko

Ruokaravintolat

Hyvä ruoka kruunaa loman ja Tahkon ravintolatarjonnassa onkin runsaasti vaihtoehtoja mistä valita.

Lue lisää