Mökit ja leirintäalueet

Mökit ja leirintäalueet

Luonnon keskellä, palvelujen äärellä nautit autenttista järvisuomalaista lomatunnelmaa.

Mökkejä kaikkiin tarpeisiin

Suomen suurimmassa mökkikunnassa, järvien ympäröimässä Kuopiossa on mökkejä lähes kaikkialla. Alueen tuhannet eri kokoiset mökit ja huvilat soveltuvat kaikenlaiseen oleskeluun ja vapaa-ajanviettoon. Rantamökki, luksusmökki, golfhuvila, kokousmökki, juhlamökki, etätyömökki, bilemökki tai eräkämppä – vaihtoehtoja on yhtä monia kuin on tarpeitakin!

Yksi arvostaa perinteistä lomamökkiä järven rannalla  ja toinen luksushuvilaa palveluiden äärellä.  Välillä mökkeillään perheen tai ystävien kanssa ja toisinaan työporukan kanssa strategiaa puiden. Suurimmissa huviloissa majoittuu reilu parisenkymmentä vierasta kerrallaan, joten ne sopivatkin erinomaisesti myös rennompien kokousten pitopaikaksi.

Alueen suurin mökkimäärä löytyy luonnollisesti Tahkolta, mutta myös ydinkaupungissa vuokramökkejä löytyy aivan keskustan kupeesta, silti omassa rauhassaan, järven ja luonnon ääreltä.

Mökit, huvilat ja leirintäalueet Pohjois-Savossa

Leiriydy lähelle luontoa

Savon leirintäalueista suurin on Kuopion kaupunkikeskustan eteläpuolella, Kallaveden rannalla sijaitseva Matkailukeskus Rauhalahti. Suositulta, viiden tähden leirintäalueelta löytyy paitsi parisataa asuntovaunupaikkaa, myös runsas mökkivalikoima, teltta-alue, ravintolapalvelut, viihtyisä uimaranta nurmialueineen sekä todella paljon tekemistä koko perheelle. Rauhalahden leirintäalueelle on helppo saapua ohikulkevalta moottoritieltä ja alueelta on sekä bussi- että vesiyhteys kaupungin keskustaan.

Maksimoi mukavuus

Majoituksen lisäksi mökkeilyyn kuuluu paljon muutakin. Vuokramökin mukavuutta voi täydentää tilaamalla mökille esimerkiksi paljun, ruokailut, paikallisen kokin, hierojan tai vaikkapa kauppaostokset jääkaappiin asti toimitettuna. Vapaa-ajan lisäksi mökeillä vietetään paljon erilaisia juhlia ja kokouksia ja monesti mökeille tilataankin paljon juuri, kahvituksia, lounaita sekä toki myös juhlavampia illallisia. Mökeille tilattavia parhaita paikallisia lisäpalveluita kannattaa kysyä varauksen tekemisen yhteydessä.

Tahko

Mökit ja huvilat

Löydä Tahkon rantamökit, golfkohteet, luksushuvilat, kokouskohteet, juhlien järjestämiseen sopivat ja muut vaihtoehdot etätyökohteista parhaisiin bileisiin.

Lue lisää