Kallaveden luistelurata

Jäädytys käynnissä, luistelurataa avoinna: 0km

Kallaveden Luistelurata

Minna Canthin katu 4
70100
Kuopio

Ajo-ohjeet

Luistelu luonnonjäällä Kuopiossa

Luistelu Kallaveden luonnonjäällä on ehdottomasti yksi talven suosituimmista aktiviteeteista Kuopiossa. Rata on ilmainen ja pisimmillään jopa 12,5 kilometriä pitkä. Luistelurataa käytetään myös helmikuun lopussa järjestettävän Finland Ice Marathon -tapahtuman ratana.

Luistelurata alkaa Kuopion Matkustajasatamasta, jossa luistelijoita palvelee M/S Queen R-laivan talvikahvila sekä välinevuokraamo. Monojen ja terien lisäksi talvikahvilasta on vuokrattavana perinteisiä potkureita, kickspark -potkukelkkoja, sauvoja sekä suksia.

Mikäli välineet löytyvät omasta takaa, voi luisteluradalle suunnata myös muualta radan varrella olevilta rannoilta. Radan varrella, aivan sataman lähellä on myös ihastuttava nuotiopaikka makkaranpaistoa ja eväiden syömistä varten.

Luisteluradan ylläpidosta vastaa Kuopion kaupungin liikelaitos Mestar Oy, joka tiedottaa virallisesti radan aukiolosta ja käytöstä.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Luistelu

Paikat

Sataman talvikahvila & vuokraamo

Esittelyssä

Luistelu

Tapahtumat

Finland Ice Marathon 2021

Ainutlaatuinen, Kallaveden luonnonjäällä järjestettävä luistelutapahtuma valloittaa Kuopion Matkustajasataman jälleen 24.-27.2.2021. Tapahtuma ..

Esittelyssä

Hiihto