<br data-eio= Warning: Undefined variable $image_title in /home/kuopiotahkofi/bedrock-kuopiotahko-fi/web/app/uploads/cache/d159f0c075a2bcc7a36fe38dada5099f02d0341d.php on line 47
”>

Kylpylät

Rentoudu, kuntoile ja helli kehoasi veden pyörteissä.

Hyvän olon kylpylät keskellä Suomea

Koko perheen kylpyläloma, viikonlopun hyvinvointireissu, hemmotteluloma tai hetki omaa aikaa arjen keskellä – pienikin visiitti kylpylässä antaa iloa ja energiaa pitkäksi aikaa!

Kuopion, Tahkon ja lähiseudun kylpylät tarjoavat mahtavasti mukavaa tekemistä, liukumäkiä lapsille ja poreita aikuisille, hemmotteluhoitoja, pelejä, treeniä ja ryhmäliikuntaa, viihtyisää majoitusta, herkullista ruokaa, iltahuveja ja ulkoilua upeassa luonnossa. Alueen kylpylöistä kauimmainenkin sijaitsee alle 1,5 tunnin automatkan päässä Kuopion torilta.

Kuopiossa kävijöitä hemmotellaan kahden kylpylän voimin. Kylpylähotelli Rauhalahti ja Kuopion Saana palvelevat läpi vuoden ja sijaitsevat kaikki paitsi upeissa rantamaisemissa, myös hyvien kulkuyhteyksien päässä kaupungin palveluista.

Siilinjärven keskustan Virkistyskylpylä Fontanella ilostuttaa paitsi paikallisia, toimii myös erinomaisena päiväretkikohteena Kuopiossa tai Tahkolla majoittuville sekä pysähdyspaikkana ohikulkeville.

Hemmottelua, sporttia ja hyvinvointia halajavien kannattaa ehdottomasti tutustua myös Tahkon kylpylä- ja hyvinvointikokonaisuus Tahko Spa Hotelliin sekä Kuopion eteläpuolella, Leppävirralla sijaitsevan Sport & Spa Hotel Vesileppiksen monipuoliseen aktiviteetti- ja palvelutarjontaan.

Kylpylät Kuopiossa ja Tahkolla