Kuopion Roll Risteilyt

Elämykselliset kesäristeilyt Kallavedellä

Kuopion Roll Risteilyt

Kauppakatu 1
70100 KUOPIO
+358 440 266 330 Yrityksen kotisivu

Sisävesiristeilyt Kuopion satamasta

Kuopion Roll Risteilyt ovat tarjonneet elämyksellisiä sisävesiristeilyjä Kallaveden saariston kauniissa maisemissa vuodesta 1978 saakka. Varustamon kotisatama on Kuopion Matkustajasatama, josta käsin yhtiö risteilee kahden aluksen voimin.

Koe kaunis kaupunki Kallavedeltä käsin Saaristokaupungin kierroksella, suuntaa läheisen viinitilan idylliseen maalaismiljööseen tai kuule Kallaveden tarinoita opastetulla risteilyllä Vaajasalon saaren ympäri.

Roll Risteilyjen vieraana nautit aina paitsi itse risteilyn tunnelmasta, myös ensiluokkaisista ravintolapalveluista. Kotoisaa kesäruokaa laivoilla valmistetaan laadukkaista raaka-aineista, paikallisuutta vaalien.

Tarjoukset ja tuotteet

Risteily + lounas

Lounaspaketti saatavilla m/s Queen R:n klo 12 ja klo 14.30 lähdöille, valitse pääruokavaihtoehdoista ja siirry herkuttelemaan aalloille.

32,50€ / 16,50€

Katso lisää

Päivä Viinitilalla

Päivä Viinitilalla -retkipaketti sisältää risteilyn, lounaan laivalla sekä maistiaisia ja tuotannon esittelyä viinitilalla.

38 € / 19 €

Katso lisää

Saaristokaupungin kierros

Ihastu Kallaveden kauneuteen ja Saaristokaupungin arkkitehtuuriin vesiltä käsin. Voit yhdistää risteilyyn myös herkullisen lähiruokalounaan tai illanistujais-menun.

Katso lisää