Ladataan Tapahtumat
  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Kiovan Grand Ballet – Joutsenlampi

9.1. klo 19:00 - 21:10

Euroopan kysytyimpiin balettiryhmiin lukeutuva, maineikas Kiovan Grand Ballet saapuu Kuopioon tammikuussa 2024. Katsojien sydämet jo kaikkialla maailmassa hurmannut ryhmä esittää rakastetuimpiin baletteihinsa lukeutuvan Joutsenlammen.

Pjotr Tšaikovskin säveltämän klassikkobaletin Odette-Odilen roolin tanssii maailman arvostetuimpiin lukeutuvasta Vaganovan balettiakatemiasta valmistunut Mie Nagasava. Prinssi Siegfridinä nähdään lukuisia kansainvälisiä palkintoja voittanut, maineikkaasta Kiovan State Choreographic -koulusta valmistunut Viktor Tomashek. Kumpikin Kiovan Grand Balletin päätanssijoista on kerännyt maailmalla jo seisovia aplodeja rooleistaan. Katso ote Kiovan Grand Balletin Joutsenlammesta.

Suomessa viimeksi joulukuussa 2022 vieraillut Kiovan Grand Ballet on yksi maailman menestyneimmistä kiertävistä balettiryhmistä. Sen perusti Ukrainan kansallisoopperan päätanssijanakin toiminut Alexander Stoyanov vuonna 2014. Kiovan Grand Balletin tanssijat hurmaavat hienovaraisella tekniikallaan, musikaalisuudellaan ja tanssin keveydellä. Siitä onkin tullut yksi Euroopan kysytyimmistä balettiryhmistä.

– Minulta on kysytty, että onko tänä päivänä sopivaa tanssia Venäjän kuuluisimpia baletteja. Olen sitä mieltä, että kuten Shakespeare, myös Tšaikovski kuuluu koko ihmiskunnalle. Baletti on universaali kieli. Se ei tunne rajoja, sanoo Kiovan Grand Balletin perustaja ja taiteellinen johtaja Alexander Stoyanov.

Kiovan Grand Balletin taiteellinen johtaja on Ukrainan kansallisoopperan entinen prima ballerina Tetiana Holiakova. Kiovan Grand Balletin esitysten upeat lavasteet ja puvut ovat Ukrainan kansallisoopperan suunnittelijoiden käsialaa.

Esityksen kesto noin 2 tuntia 10 minuuttia, sisältäen väliajan.

Järj. Live Nation Finland Oy

Liput

  • 61,90€-76,90€
  • 56,90€-71,90 eläkeläiset
  • 37,40€-51,90€ lapset (3-16v) ja opiskelijat
  • Hinta sisältää Kuopion Musiikkikeskuksen palvelumaksun 2 €/lippu. Palvelu- ja toimitusmaksut vaihtelevat ostopaikasta riippuen.
Tapahtumakalenteriin

Tiedot

Päivämäärä:
9.1.
Aika:
19:00 - 21:10
Hinta:
37.40€ - 76.90€
Tapahtumaluokat:
,
Kotisivu:
https://www.kuopionmusiikkikeskus.fi/ohjelmisto/kiovan-grand-ballet-joutsenlampi/

Tapahtumapaikka

Kuopion Musiikkikeskus
Kuopionlahdenkatu 23
Kuopio, 70100
+ Google Map
Puhelin:
Lipunmyynti 0600 96100 (1,98 €/min. + pvm) / Lippupiste 0600 900 900 (2 €/min. + pvm)
Kotisivu:
Näytä Tapahtumapaikka WWW-sivusto
Suunnittele matkasi Icon pinboardReissuvihko Icon pinboard