TrueKPO

Kaikki huolettomaan ajanviettoon yhdestä paikasta – yhdellä klikkauksella.

TrueKPO

Kauppakatu 16
70100 KUOPIO
+358 40 0251472 Yrityksen kotisivu

Elämysten verkkokauppa

TrueKPO on elämysten ja vapaa-ajan palveluiden verkkokauppa, josta varaat kätevästi kaiken tarpeellisen huolettomaan ajanviettoon vain yhdellä klikkauksella.

Palvelu tarjoaa monia erilaisia paketteja ystävien, perheen tai puolison yllättämiseen. Elämyspaketit on suunniteltu valmiiksi puolestasi, jotta sinä voit keskittyä nautiskeluun ja yhdessäoloon.

TrueKPO tarjoaa myös paketteja yritysasiakkaiden viihdyttämiseen tai yritysten virkistyspäivien ohjelmaksi. Ohjelmasta, ruoasta ja viihtymisestä on huolehdittu, tehtäväksesi jää ainoastaan kutsua vieraat paikalle.

TrueKPO, elämysten verkkokauppa Kuopiossa

Elämyksiä jokaiseen makuun

 • Tuotekategoriat
  • Hauskanpito
  • Romantiikka
  • Keikat
  • Kulttuuri
  • Juhlat
  • Ravintolapalvelut
  • Kokouspalvelut
  • Tykypalvelut
  • Urheilu

Tarjoukset ja tuotteet

Kaveriporukan saanakekkerit

Ilta aloitetaan Saanan VIP-Saunalla, jossa käytössä on oman saunan, kabinetin ja poreammeen lisäksi myös kaikki Saana Spa:n yleiset tilat. Saunomisen ohessa nautitaan maittavat hampurilaisannokset. Mahat täynnä ja kroppa puhtaana jatketaan iltaa kohti Kuopion uusinta yökerhoa, Bar Laskua!

900€ / 10 hlö (sis. alv).

Näytä tuote

Ne paremmat tyttöjen pikkujoulut

Studio Alex T:n ammattilaiset stailaavat teidät pikkujoulukuosiin ja ammattivalokuvaaja huolehtii parhaimmista Intstagram-kuvista. Parhaat bileet tietysti löytyy Kuopion uudesta yökerhosta, Bar Laskusta!

349,20€ / 4hlö (sis. alv).

Näytä tuote

Elämys joka ei unohdu

Tämä paketti on täydellinen pikkujouluihin tai yritysasiakasiltoihin, milloinka tuotteen täytyy olla priimaa. Neljän ruokalajin elämysmenu nautitaan omassa kabinetissa. Maukkaan illallisen jälkeen iltaa lähdetään jatkamaan ravintola Glorian vip-tilaan, missä teitä odottaa pöydällinen premiumjuomia.

1296€ / 14 hlö (sis.alv).

Näytä tuote

Maukkaat pikkujoulut ystävien kesken

Ystävät, herkullinen menu ja kuohuva juoma! Ihana ilta ystävien kanssa sisältää maukkaan kolmen ruokalajin illallisen Isä Camillossa ja kuohuvaa ravintola Gloriassa.

226,00€ (sis. alv) / 4hlö.

Näytä tuote

Kuplivat Pikkujoulut

Supersuosittu kuplafutis yhdistää urheilun ja hauskanpidon erityisen vauhdikkaalla tavalla. Matsin jälkeen odottaa Henkan sauna, notkuva tapaspöytä sekä jonojen ohitus Bar Laskuun!

839,00€ (sis. alv) / paketti / 10 hlö.

Näytä tuote