Keskusvaraamo TAHKOcom

Varaa kaikki Tahkon palvelut yhdellä yhteydenotolla – yhdestä paikasta!

Keskusvaraamo TAHKOcom

Tahkolaaksontie 4 A
73310 TAHKOVUORI
+358 17 481 400 Yrityksen kotisivu

Tahkon keskusvaraamo

Tahkon monipuolisin majoitusvalikoima, yli 800 kohdetta varattavissa suoraan verkkokaupasta. Mökit, huvilat ja huoneistot, saunat, kokoustilat, paljut, juhlat, ravintolat ja aktiviteetit – kaikki samasta paikasta!

Keskusvaraamo TAHKOcom on Tahkon matkailupalveluiden alueellinen varauskeskus, joka palvelee samalla myös Tahkon alueen matkailuinfona.

Palvelut

  • Yksityisille matkailijoille
    • Yli 800 kohdetta ja lisäpalvelut varattavissa suoraan verkkokaupasta.
  • Ryhmille ja yrityksille
    • Ryhmämatkat, kokoukset, juhlat ja yritysten tapahtumat räätälöitynä kunkin ryhmän tarpeisiin. Ota yhteyttä ja varaa kaikki tarvitsemanne palvelut – majoituksista aktiviteetteihin ja ravintoloista kuljetuksiin – yhdestä paikasta.

Tarjoukset

Kesän golfkohteet

Keskusvaraamon monipuolisesta valikoimasta löydät helposti myös kohteet, joissa yhdistät leppoisan majoittumisen ja antoisat golfkierrokset - vieläpä edullisempaan hintaan! Tutustu ja varaa suoraan verkossa.

Katso lisää

Etätyöhön sopivat loma-asunnot

Siirrä arkesi Tahkolle! Työskentele päivät loma-asunnosta käsin ja nauti samalla mökkeilystä, alueen tekemisistä, hyvästä ruuasta ja leppoisasta tunnelmasta.

Löydä sopivin >>.

Katso lisää

Etätyötila rinteiden vieressä

Näppärä, 20 m² kokoinen etätyöskentelyyn muokattu huoneisto aivan Tahkonrinteiden vieressä. Wc, keittiö, kahvia ja teetä tarjolla.

40 € / päivä.

Katso lisää

Kokouksiin sopivat mökit Tahkolla

Tahkon lukuisten mökkien ja huviloiden joukosta löytyy yli 50 erityisen hyvin kokouksiin sopivaa kohdetta. Tutustu verkossa ja täydennä sopivilla oheispalveluilla.

Katso lisää

Keskusvaraamo TAHKOcom | IRONMAN

Tahkon monipuolisin majoitusvalikoima huoneistoista mökkeihin. Tutustu verkossa ja varaa sopivin majoitus lähes 800 loma-asunnon joukosta. Minimiviipymä 3 vrk.

alk. 88 € / vrk.

Katso lisää