Ravintolamestarit

Kuopiolaista ravintolaosaamista vuodesta 1997.

Ravintolamestarit

Kauppakatu 25–27
70100 KUOPIO
Yrityksen kotisivu

Kuopion maukkaimmat ravintolaelämykset

Maukkaista makupareista, paikallisesta osaamisesta ja teematapahtumista tunnettu Ravintolamestarit tarjoilee elämyksellisiä makumatkoja usean ravintolan voimin. Tarjolla on herkullista lounasta, upeita á la carte- ja viinilistoja, laadukkaita kokous- ja saunapalveluita sekä tiloja monenlaisiin tapahtumiin.

Tutustu Pannuhuone Gust. Raninin uniikkiin baarikonseptiin, Isä Camillon gastronomisiin sesonkeihin ja upeaan kesäterassiin tai varaa makumatkasi Mustan Lampaan elämysten pariin.

Kuopion keskustan ravintolat

Pannuhuone Gust. Ranin – Olohuone & terassi on uniikki baarikonsepti, joka luottaa paikallisiin raaka-aineisiin. Juomien lisäksi tarjolla on Kyökin suolaisia herkkuja, joita tarjoillaan myös kesäisin avautuvalla kotoisalla terassilla.

Pannuhuoneen naapurissa olevan Isä Camillon keittiössä kunnioitetaan eurooppalaista ruokaperinnettä ja tuoreita raaka-aineita. Ruokaa tehdään ja vieraita palvellaan sydämellä, tunteella ja taidolla.

Sataman ja Väinölänniemen tuntumassa sijaitsevan, palkitun Mustan Lampaan keittiö inspiroituu useista eri sesongeista, pohjois-savolaisista metsistä, pelloista ja puhtaista järvistä. Varaa elämyksellinen yllätysmenu tai piipahda nauttimassa ruokalaji kerrallaan. Ravintolan yhtenä erikoisuutena on kattoterassin oma pelto, jossa monet yrtit ja kasvikset kasvatetaan itse.

Tutustu näihin

Ravintola Isä Camillo
+358 17 5810 450 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Ravintola Isä Camillo

Rehellistä ja aitoa ruokaa Kuopion vilkkaimman ravintolakadun varrella sekä viihtyisä kesäterassi. Isä Camillossa ruokaa tehdään ja vieraita palvellaan sydämellä, tunteella ja taidolla.

ERG, Ruokaravintolat
Ravintola Musta Lammas
+358 581 0458 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Ravintola Musta Lammas

Mustan Lampaan keittiö inspiroituu sesongeista, pohjois-savolaisista metsistä, pelloista ja puhtaista järvistä. Varaa elämyksellinen yllätysmenu tai piipahda nauttimassa ruokalaji kerrallaan.

ERG, Ruokaravintolat
Pannuhuone Gust. Ranin
+358 17 5810 451 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Pannuhuone Gust. Ranin

Uniikki baarikonsepti Kuopion keskustassa. Paikallisia raaka-aineita suosivien juomien lisäksi tarjolla on Kyökin suolaisia herkkuja, joita tarjoillaan myös kesäisin avautuvalla kotoisalla terassilla.

ERG, Yöelämä
Kuopion Klubi
+358 17 2612 170 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Kuopion Klubi

Kuopion Klubi on mainio kokous- ja seminaaripaikka. Ihanteellinen sijainti Kuopion keskustassa, monipuoliset tilat, herkullinen ruoka sekä nykyaikainen tekniikka takaavat onnistuneen tilaisuuden.

Kokoukset
Puijon ravintolat
+358 44 5810455 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Puijon ravintolat

Puijon Torniravintola luottaa paikallisiin raaka-aineisiin. Savon luonto ja tuottajat takaavat raaka-aineiden tuoreuden ja herkullisuuden ja menu vaihtuu jatkuvasti sesongin mukaan.

ERG, Ruokaravintolat

Tarjoukset

Tarjoukset
25.09.2020

Elämysmenu syksyn mauilla

Mustan Lampaan neljän ruokalajin elämysmenu on nykypäivän fine diningia. Alueen monipuoliset raaka-aineet ja luonnon antimet yhdistyvät omintakeiseen tapaan kokata, tuoden ruokien parhaat puolet esiin.

alk. 64 €
Ruokaravintolat, Syksy