Ravintola Raisu

Ravintola Raisu

Haapaniemenkatu 24-26
70100 KUOPIO
+358 503429237 Yrityksen kotisivu

Ravintola Raisu – aasialainen katukeittiö Kuopion torin laidalla

Raisu on makumatkasi aasialaiseen katukeittiöön! Monipuolinen sushibuffet ja lämpimät taiwanilaiset bao bunit pitkään haudutetulla lihalla takaavat kaupungin jännittävimmän makuelämyksen. Kaupungin sykkeessä sijaitseva ravintola tarjoaa uniikit puitteet businesslounaallesi, illalle ystäviesi kanssa tai tunnelmallisille treffeille.

Raisussa vaalitaan aasialaisen katuruoan perinteitä sekä luotetaan puhtaisiin ja vastuullisesti tuotettuihin raaka-aineisiin. Raisun visio on tehdä Kuopion parasta sushia ja tuoda aasialaisten katujen mausteiset ja makeat, tummat ja tuliset maut savolaisten sydämiin. Raisu sijaitsee torin laidalla Sokoksen Food & Joy -ravintolamaailmassa, jossa palvelevat myös Rosso, Döner 26, Hesburger, Coffee House sekä Presso. Lämpimästi tervetuloa Kuopion Sokoksen ravintolamaailmaan!

Tarjoukset ja tuotteet

Raisun kabinetti

Kokous tai juhlat tulossa? Raisun tyylikäs kabinetti on varusteltu viimeisimmällä esitystekniikalla, jotta kokouksesi sujuisi saumattomasti. Halutessanne voitte nauttia lounaan monipuolisesta ja laajasta lounasbuffetista, joka tarjoilee tuoreiden sushien lisäksi tulisia wingsejä itämaisella twistillä sekä bao buneja. Tervetuloa kokoustamaan!

Katso lisää

Aasialaiset wingsit

Tahmeaa ja rapeaa – juuri sellaista, kuin pitääkin! Raisun wingsit aasialaisella twistillä vievät suomalaisten rakastaman herkun uudelle tasolle. Wingsit tarjoillaan perinteisesti varsisellerin ja porkkanan kera – lisähöysteenä talon tapaan korianteria, seesaminsiemeniä ja tuoretta chiliä. Dippivaihtoehdoista löydät takuulla uuden suosikkisi!

Katso lisää

Herkulliset bao bunit

Bao bunit eli täytetyt, aasialaiset höyrysämpylät ovat konstailematonta trendiruokaa. Sämpylä valmistetaan höyryttämällä bambukorissa. Voit kerätä baon täytteeksi makusi mukaan kalaa, lihaa ja kasviksia. Mehevä ja raikas bao bun on aasialaisen katuruoan klassikko! Tule ja maista!

Katso lisää

Sushibuffet

Kaupungin parasta sushia! Monipuolinen ja laaja sushibuffet tarjoilee lisäksi tulisia wingsejä itämaisella twistillä sekä suoranaiseksi trendiksi nousseita täytettyjä taiwanilaisia höyrysämpylöitä eli bao buneja. Astu sisään makujen vietäväksi!

Katso lisää