Puijon torniravintola

Puijon Ravintolat

Puijon ravintolat

Puijontie 135
70300 KUOPIO
+358 44 5810455 Yrityksen kotisivu

Torniravintola, Tornikahvila ja Puijon Maja

Puijon torni on yksi Suomen tunnetuimmista maamerkeistä ja sen huipulla palvelevat elämykselliset, täysin uusitut Torniravintola sekä Tornikahvila. Lisäksi Puijon tornin juurella palvelee Puijon Maja sekä kesäisin myös jäätelökioski. Puijon ravintolat tarjoavat korkeatasoista lähiruokaa savolaisten tuottajien tiloilta. Nauti henkeäsalpaavista maisemista ja paikallisista herkullisista mauista!

Puijolle pääsee kätevästi esimerkiksi luontopolkuja pitkin reippaillen, omalla autolla tai kiinteähintaisella taksilla sekä kesäisin myös paikallisliikenteen bussilla.

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Puijo Peak

Yritykset

Puijon Majan Saunakabinetti

Paikat

Puijon torni

Tarjoukset ja tuotteet

Puijon pikkujoulumenut

Puijon torniravintolan herkut ja henkeäsalpaavat maisemat sekä Puijon Majan tunnelma ovat omiaan pikkujoulujen viettoon. Tutustu pikkujoulumenuihin ja varaa herkulliset pikkujoulut Puijolla!

menut alk. 48€ / hlö

Katso lisää

Aaton joulupöytä

Jouluaattona Puijon Majalle katetaan suosittu joulubuffet. Tule nauttimaan herkullisesta ruoasta ja Puijon upeasta tunnelmasta! Kattaukset klo 12 ja 15 alkaen, teethän pöytävarauksen ennakkoon.

42€/ hlö, lapset alle 12v. 2€/ ikävuosi

Katso lisää

Retkiaamiainen Puijolla

Nautiskele terveellisistä ja paikallisista raaka-aineista valmistetusta aamiaisesta sekä Puijon upeasta luonnosta! Puijon Majan retkiaamiainen katetaan viikonloppuisin la ja su klo 9-12.

18 € / hlö

Katso lisää

Puijon Majan Lounas

Tunnelmallisen Puijon Majan lounas katetaan arkisin klo 10.30-14. Lounaan hintaan sisältyy runsas salaattibuffet, päivän keitto, lämmin ruoka sekä pieni makea ja kahvi tai tee.

12,50 €

Katso lisää