Puijon Ravintolat

Puijon ravintolat

Puijontie 135
70300 KUOPIO
+358 44 5810455 Yrityksen kotisivu

Torniravintola, Tornikahvila ja Puijon Maja

Puijon torni on yksi Suomen tunnetuimmista maamerkeistä ja sen huipulla palvelevat elämykselliset, täysin uusitut Torniravintola sekä Tornikahvila. Lisäksi Puijon tornin juurella palvelee Puijon Maja sekä kesäisin myös jäätelökioski. Puijon ravintolat tarjoavat korkeatasoista lähiruokaa savolaisten tuottajien tiloilta. Nauti henkeäsalpaavista maisemista ja paikallisista herkullisista mauista!

Puijolle pääsee kätevästi esimerkiksi luontopolkuja pitkin reippaillen, omalla autolla tai kiinteähintaisella taksilla sekä kesäisin myös paikallisliikenteen bussilla.

Tarjoukset ja tuotteet

Retkiaamiainen Puijolla

Nautiskele terveellisistä ja paikallisista raaka-aineista valmistetusta aamiaisesta sekä Puijon upeasta luonnosta! Puijon Majan retkiaamiainen katetaan viikonloppuisin, la ja su klo 9-12.

15,50 € / hlö.

Katso lisää

Aaton joulubuffet

Joulupäivällinen katetaan Puijon Majalla jouluaattona klo 12 ja klo 15. Katso menu ja varaa pöytä ennakkoon!

36€/hlö, 15€/5-12v, alle 5v veloituksetta.

Näytä tuote

Puijon Majan Lounas

Tunnelmallisen Puijon Majan lounas katetaan arkisin klo 10.30-14. Lounaan hintaan sisältyy runsas salaattibuffet, päivän keitto, lämmin ruoka sekä pieni makea ja kahvi tai tee.

12€.

Näytä tuote

Torniravintolan menu

Tästä ei enää illallispöydän näköalat parane! Nauti upeista näkymistä ja Savon alueen parhaista mauista hiljalleen pyörivässä Torniravintolassa. Menuun sisältyy aina ravintolan ylpeys, eli lähiruokapöytä (erikseen 29€), jossa pääset maistamaan paikallisia makuja sekä valinnaisen pää- ja jälkiruoan.

alk. 49€.

Näytä tuote