Puijon ravintolat

Puijon Ravintolat

Puijon ravintolat

Puijontie 135
70300 KUOPIO
+358 44 5810455 Yrityksen kotisivu

Torniravintola, Tornikahvila ja Puijon Maja

Puijon torni on yksi Suomen tunnetuimmista maamerkeistä ja sen huipulla palvelevat elämykselliset, täysin uusitut Torniravintola sekä Tornikahvila. Lisäksi Puijon tornin juurella palvelee Puijon Maja sekä kesäisin myös jäätelökioski. Puijon ravintolat tarjoavat korkeatasoista lähiruokaa savolaisten tuottajien tiloilta. Nauti henkeäsalpaavista maisemista ja paikallisista herkullisista mauista!

Puijolle pääsee kätevästi esimerkiksi luontopolkuja pitkin reippaillen, omalla autolla tai kiinteähintaisella taksilla sekä kesäisin myös paikallisliikenteen bussilla.

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Puijo Peak

Paikat

Puijon torni

Paikat

Puijon tuolihissi

Tarjoukset ja tuotteet

Puijon Majan pikkujoulumenu

Puijon Majalla pikkujouluja vietetään porukalla - tilan voi varata 80 hengelle! Pikkujoulumenu katetaan minimissään 30 hengelle.

48€

Katso lisää

Torniravintolan menu

Tästä ei enää illallispöydän näköalat parane! Nauti upeista näkymistä ja Savon alueen parhaista mauista hiljalleen pyörivässä Torniravintolassa. Menu sisältää lähiruokapöydän (erikseen 29€) sekä valinnaisen pää- ja jälkiruoan.

alk. 56€

Katso lisää

Puijon Majan Lounas

Tunnelmallisen Puijon Majan lounas katetaan arkisin klo 10.30-14. Lounaan hintaan sisältyy runsas salaattibuffet, päivän keitto, lämmin ruoka sekä pieni makea ja kahvi tai tee.

13,50€

Katso lisää

Retkiaamiainen Puijolla

Nautiskele terveellisistä ja paikallisista raaka-aineista valmistetusta aamiaisesta sekä Puijon upeasta luonnosta! Puijon Majan retkiaamiainen katetaan viikonloppuisin la ja su klo 9-12.

19,90€ / hlö

Katso lisää