Puijon Ravintolat

Puijon ravintolat

Puijontie 135
70300 KUOPIO
+358 44 5810455 Yrityksen kotisivu

Torniravintola, Tornikahvila ja Puijon Maja

Puijon torni on yksi Suomen tunnetuimmista maamerkeistä ja sen huipulla palvelevat elämykselliset, täysin uusitut Torniravintola sekä Tornikahvila. Lisäksi Puijon tornin juurella palvelee Puijon Maja sekä kesäisin myös jäätelökioski. Puijon ravintolat tarjoavat korkeatasoista lähiruokaa savolaisten tuottajien tiloilta. Nauti henkeäsalpaavista maisemista ja paikallisista herkullisista mauista!

Puijolle pääsee kätevästi esimerkiksi luontopolkuja pitkin reippaillen, omalla autolla tai kiinteähintaisella taksilla sekä kesäisin myös paikallisliikenteen bussilla.

Tarjoukset ja tuotteet

Retkiaamiainen Puijolla

Nautiskele terveellisistä ja paikallisista raaka-aineista valmistetusta aamiaisesta sekä Puijon upeasta luonnosta! Puijon Majan retkiaamiainen katetaan viikonloppuisin, la ja su klo 9-12.

15,50 € / hlö.

Katso lisää

Torniravintolan menu

Puijon Torniravintolan menu vaihtuu jatkuvasti sesonkien mukaan. Menuun sisältyy aina ravintolan ylpeys, eli lähiruokapöytä, jossa pääset maistamaan paikallisia makuja. Torniravintolan menu sisältää lähiruokapöydän (erikseen 29€) sekä valinnaisen pää- ja jälkiruoan.

alk. 49€.

Näytä tuote