Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Elämää sykkivä hotelli Kuopion sydämessä.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Minna Canthin katu 16
70100 KUOPIO
+358 10 7629 500 Yrityksen kotisivu

Puikkari Kuopio

Kuopion keskustassa, uudistetun Snellmaninpuiston laidalla sijaitseva Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli, majoittaen kerrallaan noin 700 vierasta. Vuosien varrella upeasti uudistettu hotelli tarjoaa paitsi makoisat unet ja maistuvaa ruokaa, myös hyvin monipuolisia tiloja kokouksiin, juhliin ja yritystilaisuuksiin.

Original Sokos Hotel Puijonsarven, tutummin Puikkarin erikoisuus on lämmin ja kodikas tunnelma, joka yhdistää leppoisasti lomalaiset, businessväen ja kaupungin sykkeestä nauttivan juhlakansan.

Hotellin sijainti on ihanteellinen – se sijaitsee keskellä Savon torielämän tapahtumien sydäntä ja kauneinta vihreää luontoa, aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.

Autopaikkoja hotellissa on yhteensä lähes 200 kappaletta, ulkona sekä sisällä parkkihallissa. Lisäksi hotellin takapihalla on kahdeksan sähköautojen latauspistettä. Sähköauton latauspisteen hinta on sama kuin muillakin hotellin pysäköintipaikoilla.

Puikkari Conference

Legendaarinen Puikkari tunnetaan tuhansien tapahtumien ja kohtaamisten talona jo 1870-luvulta alkaen. Tarina jatkuu ja upeat tilat hehkuvat arvokkuutta ja rikasta historiaa yhdistettynä nykyaikaiseen huipputekniikkaan ja sydämelliseen palveluun.

Puikkari Conferencen tyylikkäät ja monimuotoiset tilat mahdollistavat kokousten, konferenssien, messujen, cocktail-tilaisuuksien ja häiden lisäksi myös erilaisten teematapahtumien järjestämisen.

Millaista tilaa etsit? Tarjolla on jopa 20 erilaista, osin yhdisteltävää tilaa pienistä saunakabineteista isoihin saleihin – aina tarvittavien oheispalvelujen kera.

Hotellin ravintolat

Yritykset

Ravintola Ehta

Yritykset

Frans & Sophie

Yritykset

Ravintola Utu

Liittyvät tapahtumat

Tapahtumat

Mystique Show & Dinner

10.12.2021

Visuaalisia elämyksiä, hauskanpitoa ja henkeä salpaavia elämyksiä illassa, joka sisältää tanssia, päätähuimaavaa akrobatiaa ja viettelevää burleskia! ..

Tapahtumat

Puijonsarven Lobbyssa livemusiikkia

10.12.2021

Original Sokos Hotel Puijonsarven Lobbyssa nautitaan paikallisen artistin livemusiikin kera after work ja before pikkujoulut tunnelmasta...

Tapahtumat

Puijonsarven Lobbyssa livemusiikkia

31.12.2021

Original Sokos Hotel Puijonsarven Lobbyssa nautitaan paikallisen artistin livemusiikin kera after work ja before pikkujoulut tunnelmasta...

Tapahtumat

New Year Show & Dinner with Tunteet

31.12.2021

Original Sokos Hotel Puijonsarven Puikkarin uudenvuoden show & dinnerissä nautit kuopiolaisen "Tunteet" orkesterin upeasta konsertista kera keittiömme..

Tarjoukset ja tuotteet

Private pikkujoulut Kuopiossa

Original Sokos Hotel Puijonsarven luo teille ihanat ja ikimuistoiset pikkujoulut, jossa nautitte illasta vain oman väen kesken. Ota yhteyttä ja suunnitelkaa juuri teidän näköiset pikkujoulut!

85€/hlö.

Katso lisää

Mystique Show & Dinner -pikkujoulut

Visuaalisia elämyksiä, hauskanpitoa ja henkeä salpaavia elämyksiä illassa, joka sisältää tanssia, päätähuimaavaa akrobatiaa ja viettelevää burleskia. Pikkujoulut 20.11., 4.12. ja 10.12., sisältäen alkumaljan, runsaan illallisbuffetin sekä ohjelman.

75€/hlö.

Katso lisää

Minnan Taivas -Ooppera & Majoitus

Majoituspaketti sisältää Minnan Taivas -oopperalipun Kuopion Musiikkikeskukselle ja käsiohjelman valittuun näytökseen, majoituksen kahden hengen huoneessa, runsaan buffetaamiaisen sekä saunan ja kuntosalin käytön.

alk. 120€/hlö/vrk/2hh.

Katso lisää

Ikioma huone lapsille

Edullinen lisähuone antaa enemmän tilaa koko perheen leikeille ja lekottelulle! Lisähuone lapsille on saatavissa vain normaalihintaisen huonevarauksen yhteydessä.

alk. 61 €/vrk/2 hh.

Katso lisää

Jouluaaton buffet

Herkullinen perinteinen joulubuffet luodaan Original Sokos Hotel Puijonsarven ravintolaan jouluaattona 24.12. klo 14-20. Suosittelemme lämpimästi tekemään varauksen ennakkoon, sillä paikkoja on rajoitetusti.

S-Etukortilla 45 €/hlö (norm.47€/hlö), 0-4 vuotiaat ilmaiseksi ja lapset 1€/ ikävuosi 14 vuoteen asti.

Näytä tuote

Joululounas Kuopiossa

Original Sokos Hotel Puijonsarven perinteinen joululounas Puikkarin timanttikruunujen alla, paikallisen pianotaiteilija Juho Kelan jouluisella säestyksellä 14.-21.12.2021 ma-pe klo 11.00-14.00. Paikkoja rajoitetusti, suosittelemme pöytävarausta.

39€/hlö (s-etukortilla), norm. 42€/hlö.

Näytä tuote

Rintamamiestalo -teatteripaketti

Kari Heiskasen tunnevoimaisessa uutuudessa rokki soi ja perheen liitokset natisevat! Paketti sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, teatterilipun perjantain tai lauantain Rintamamiestalo -näytökseen Kuopion kaupunginteatterissa, runsaan buffetaamiaisen sekä asiakassaunan ja kuntosalin käytön.

alk. 111,50€/hlö/vrk/2hh.

Näytä tuote

Saako olla sardiini -teatteripaketti

Paketti sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, teatterilipun perjantain tai lauantain Saako olla sardiini -näytökseen Kuopion kaupunginteatterissa, runsaan buffetaamiaisen sekä asiakassaunan ja kuntosalin käytön.

alk. 111,50€/hlö/vrk/2hh.

Näytä tuote

Ulkomaalainen -teatteripaketti

Paketti sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, teatterilipun perjantain tai lauantain Ulkomaalainen -näytökseen Kuopion kaupunginteatterissa, runsaan buffetaamiaisen sekä asiakassaunan ja kuntosalin käytön.

alk. 111,50€/hlö/vrk/2hh.

Näytä tuote

Sademies -teatteripaketti

Paketti sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, teatterilipun perjantain tai lauantain Sademies -näytökseen Kuopion kaupunginteatterissa, runsaan buffetaamiaisen sekä asiakassaunan ja kuntosalin käytön.

alk. 111,50€/hlö/vrk/2hh.

Näytä tuote

Saunailta Kuopiossa

Yhteistä aikaa ystävien kanssa, lämpimiä löylyjä ja herkuttelua virvokkeiden kera. Original Sokos Hotel Puijonsarven tilaussauna Wilhelm on luotu yhteisiä illanviettoja varten! Virvokkeet ja saunapyyhkeet varataan teille valmiiksi toiveidenne mukaan.

150€/2h.

Näytä tuote