Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Elämää sykkivä hotelli Kuopion sydämessä.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Minna Canthin katu 16
70100 KUOPIO
+358 10 7629 500 Yrityksen kotisivu

Puikkari Kuopio

Kuopion keskustassa, uudistetun Snellmaninpuiston laidalla sijaitseva Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli, majoittaen kerrallaan noin 700 vierasta. Vuosien varrella upeasti uudistettu hotelli tarjoaa paitsi makoisat unet ja maistuvaa ruokaa, myös hyvin monipuolisia tiloja kokouksiin, juhliin ja yritystilaisuuksiin.

Original Sokos Hotel Puijonsarven, tutummin Puikkarin erikoisuus on lämmin ja kodikas tunnelma, joka yhdistää leppoisasti lomalaiset, businessväen ja kaupungin sykkeestä nauttivan juhlakansan.

Hotellin sijainti on ihanteellinen – se sijaitsee keskellä Savon torielämän tapahtumien sydäntä ja kauneinta vihreää luontoa, aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.

Puikkari Conference

Legendaarinen Puikkari tunnetaan tuhansien tapahtumien ja kohtaamisten talona jo 1870-luvulta alkaen. Tarina jatkuu ja upeat tilat hehkuvat arvokkuutta ja rikasta historiaa yhdistettynä nykyaikaiseen huipputekniikkaan ja sydämelliseen palveluun.

Puikkari Conferencen tyylikkäät ja monimuotoiset tilat mahdollistavat kokousten, konferenssien, messujen, cocktail-tilaisuuksien ja häiden lisäksi myös erilaisten teematapahtumien järjestämisen.

Millaista tilaa etsit? Tarjolla on jopa 20 erilaista, osin yhdisteltävää tilaa pienistä saunakabineteista isoihin saleihin – aina tarvittavien oheispalvelujen kera.

Hotellin ravintolat

Ravintola Ehta
+358 10 7853 911 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Ravintola Ehta

Persoonallinen Ehta on ihastuttava sekoitus premiumluokan makuja, rouheutta ja tyylikkyyttä. Ruokalistan kärkituotteina ovat hiiligrillin lämmössä paistuvat burgerit sekä napolilaiset pizzat.

Ruokaravintolat
Frans & Sophie
+358 10 7853 912 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Frans & Sophie

Rennon ranskalainen bistro, jossa yhdistyvät rakkaus hyvään ruokaan ja siitä nauttimiseen. Ihastuttava lounas, upea á la carte ja viihtyisä kesäterassi uudistetun Snellmanin puiston laidalla, Kuopion keskustassa.

Ruokaravintolat

Tarjoukset

Tarjoukset
02.10.2020

Varaa majoitus pikkujouluihin

Vietitpä pikkujouluja millä tahansa kokoonpanolla, on seuraavaan aamuun aina ihana herätä hemmotellen ja herkutellen. Kuopion Original Sokos Hotel Puijonsarven tarjous on voimassa pe-su 6.11.-20.12.2020.

alk. 98 € / 2hh / vrk
Hotellit, Majoitus, Talvi
Tarjoukset
29.09.2020

Frans & Sophien isänpäivämenu

Kuopion Frans & Sophiessa herkuttelet ranskalaisen keittiön suussa sulavien makujen parissa. Alku-, pää- ja jälkiruuat sisältävä menu on tarjolla su 8.11. klo 12-18.

Ruokaravintolat
Tarjoukset
07.09.2020

Varaa oma etätyöhuoneesi

Kaipaatko rauhallista paikkaa työskentelyyn? Original Sokos Hotel Puijonsarvesta voit varata oman huoneen erityisen edulliseen hintaan, johon sisältyy myös kahvit ja verkkoyhteys.

alk. 50 € / päivä klo 7-18
Hotellit, Kokoukset
Tarjoukset
07.09.2020

Tämä on ryöstö! -teatteripaketti

Original Sokos Hotel Puijonsarven teatteripaketti sis. majoituksen, aamiaisen, liput Tämä on ryöstö! -esitykseen sekä saunan ja kuntosalin.

alk. 90 € / hlö / vrk
Hotellit, Kulttuuri ja käyntikohteet, Näe ja koe, Syksy, Teatterit
Tarjoukset
07.09.2020

Kaksoiselämää -teatteripaketti

Original Sokos Hotel Puijonsarven teatteripaketti sis. majoituksen, aamiaisen, liput supersuosittuun Kaksoiselämää -musikaaliin sekä saunan ja kuntosalin.

alk. 94,50 € / hlö / vrk
Hotellit, Kulttuuri ja käyntikohteet, Syksy, Teatterit
Tarjoukset
24.08.2020

Syysloman hotellitarjous

Original Sokos Hotel Puijonsarvessa majoitut keskellä Kuopiota, luonnon läheisyydessä. Syyslomatarjous on voimassa 9.-25.10.2020.

alk. 110 € / 2hh / vrk
Hotellit, Syksy
Tarjoukset
19.08.2020

Shoppailuloma Kuopiossa

Piristäisikö kaupunkiloma lasten tai ystävien kanssa? Original Sokos Hotel Puijonsarvessa majoitut lähellä keskustan shoppailupaikkoja, ihastuttavia ravintoloita ja upeita käyntikohteita.

Katso päivän hinta!
Shoppailu, Syksy, Talvi