Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Elämää sykkivä hotelli Kuopion sydämessä.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Minna Canthin katu 16
70100 KUOPIO
+358 10 7629 500 Yrityksen kotisivu

Puikkari Kuopio

Kuopion keskustassa, uudistetun Snellmaninpuiston laidalla sijaitseva Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli, majoittaen kerrallaan noin 700 vierasta. Vuosien varrella upeasti uudistettu hotelli tarjoaa paitsi makoisat unet ja maistuvaa ruokaa, myös hyvin monipuolisia tiloja kokouksiin, juhliin ja yritystilaisuuksiin.

Original Sokos Hotel Puijonsarven, tutummin Puikkarin erikoisuus on lämmin ja kodikas tunnelma, joka yhdistää leppoisasti lomalaiset, businessväen ja kaupungin sykkeestä nauttivan juhlakansan.

Hotellin sijainti on ihanteellinen – se sijaitsee keskellä Savon torielämän tapahtumien sydäntä ja kauneinta vihreää luontoa, aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.

Autopaikkoja hotellissa on yhteensä lähes 200 kappaletta, ulkona sekä sisällä parkkihallissa. Lisäksi hotellin takapihalla on kahdeksan sähköautojen latauspistettä. Sähköauton latauspisteen hinta on sama kuin muillakin hotellin pysäköintipaikoilla.

Puikkari Conference

Legendaarinen Puikkari tunnetaan tuhansien tapahtumien ja kohtaamisten talona jo 1870-luvulta alkaen. Tarina jatkuu ja upeat tilat hehkuvat arvokkuutta ja rikasta historiaa yhdistettynä nykyaikaiseen huipputekniikkaan ja sydämelliseen palveluun.

Puikkari Conferencen tyylikkäät ja monimuotoiset tilat mahdollistavat kokousten, konferenssien, messujen, cocktail-tilaisuuksien ja häiden lisäksi myös erilaisten teematapahtumien järjestämisen.

Millaista tilaa etsit? Tarjolla on jopa 20 erilaista, osin yhdisteltävää tilaa pienistä saunakabineteista isoihin saleihin – aina tarvittavien oheispalvelujen kera.

Hotellin ravintolat

Yritykset

Ravintola Ehta

Yritykset

Frans & Sophie

Yritykset

Puijonsarvi Lobby

Tarjoukset ja tuotteet

Syysloma Kuopiossa

Original Sokos Hotel Puijonsarven vieraana nautit valmiista aamupalasta, pötköttelystä ja aktiviteeteista aivan hotellin läheisyydessä. Tarjous voimassa 8.-24.10.2021.

alk. 115€/vrk/2hh.

Katso lisää

Mystique Show & Dinner -pikkujoulut

Visuaalisia elämyksiä, hauskanpitoa ja henkeä salpaavia elämyksiä illassa, joka sisältää tanssia, päätähuimaavaa akrobatiaa ja viettelevää burleskia. Pikkujoulut 20.11., 4.12. ja 10.12., sisältäen alkumaljan, runsaan illallisbuffetin sekä ohjelmann.

75€/hlö.

Katso lisää

Minnan Taivas -Ooppera & Majoitus

Majoituspaketti sisältää Minnan Taivas -oopperalipun Kuopion Musiikkikeskukselle ja käsiohjelman valittuun näytökseen, majoituksen kahden hengen huoneessa, runsaan buffetaamiaisen sekä saunan ja kuntosalin käytön.

alk. 120€/hlö/vrk/2hh.

Katso lisää

Ikioma huone lapsille

Edullinen lisähuone antaa enemmän tilaa koko perheen leikeille ja lekottelulle! Lisähuone lapsille on saatavissa vain normaalihintaisen huonevarauksen yhteydessä.

alk. 61 €/vrk/2 hh.

Katso lisää

Rintamamiestalo -teatteripaketti

Kari Heiskasen tunnevoimaisessa uutuudessa rokki soi ja perheen liitokset natisevat! Paketti sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, teatterilipun perjantain tai lauantain Rintamamiestalo -näytökseen Kuopion kaupunginteatterissa, runsaan buffetaamiaisen sekä asiakassaunan ja kuntosalin käytön.

alk. 111,50€/hlö/vrk/2hh.

Näytä tuote

Saako olla sardiini -teatteripaketti

Paketti sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, teatterilipun perjantain tai lauantain Saako olla sardiini -näytökseen Kuopion kaupunginteatterissa, runsaan buffetaamiaisen sekä asiakassaunan ja kuntosalin käytön.

alk. 111,50€/hlö/vrk/2hh.

Näytä tuote

Ulkomaalainen -teatteripaketti

Paketti sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, teatterilipun perjantain tai lauantain Ulkomaalainen -näytökseen Kuopion kaupunginteatterissa, runsaan buffetaamiaisen sekä asiakassaunan ja kuntosalin käytön.

alk. 111,50€/hlö/vrk/2hh.

Näytä tuote

Sademies -teatteripaketti

Paketti sisältää majoituksen kahden hengen huoneessa, teatterilipun perjantain tai lauantain Sademies -näytökseen Kuopion kaupunginteatterissa, runsaan buffetaamiaisen sekä asiakassaunan ja kuntosalin käytön.

alk. 111,50€/hlö/vrk/2hh.

Näytä tuote

Salaisuuksien Yö

Kuopio Burlesquen luomassa "Salaisuuksien Yössä" 2. lokakuuta, lavan valtaa ennen näkemätön kattaus kimalletta, säihkettä ja vauhdikasta menoa! Ovet auki klo 18.00. Illan show klo 19, 20 ja 21.

alk. 20€/hlö.

Näytä tuote

Saunailta Kuopiossa

Yhteistä aikaa ystävien kanssa, lämpimiä löylyjä ja herkuttelua virvokkeiden kera. Original Sokos Hotel Puijonsarven tilaussauna Wilhelm on luotu yhteisiä illanviettoja varten! Virvokkeet ja saunapyyhkeet varataan teille valmiiksi toiveidenne mukaan.

150€/2h.

Näytä tuote