Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Elämää sykkivä hotelli Kuopion sydämessä.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Minna Canthin katu 16
70100 KUOPIO
+358 10 7629 500 Yrityksen kotisivu

Puikkari Kuopio

Kuopion keskustassa, uudistetun Snellmaninpuiston laidalla sijaitseva Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli, majoittaen kerrallaan noin 700 vierasta. Vuosien varrella upeasti uudistettu hotelli tarjoaa paitsi makoisat unet ja maistuvaa ruokaa, myös hyvin monipuolisia tiloja kokouksiin, juhliin ja yritystilaisuuksiin.

Original Sokos Hotel Puijonsarven, tutummin Puikkarin erikoisuus on lämmin ja kodikas tunnelma, joka yhdistää leppoisasti lomalaiset, businessväen ja kaupungin sykkeestä nauttivan juhlakansan.

Hotellin sijainti on ihanteellinen – se sijaitsee keskellä Savon torielämän tapahtumien sydäntä ja kauneinta vihreää luontoa, aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.

Autopaikkoja hotellissa on yhteensä lähes 200 kappaletta, ulkona sekä sisällä parkkihallissa. Lisäksi hotellin takapihalla on kahdeksan sähköautojen latauspistettä. Sähköauton latauspisteen hinta on sama kuin muillakin hotellin pysäköintipaikoilla.

Puikkari Conference

Legendaarinen Puikkari tunnetaan tuhansien tapahtumien ja kohtaamisten talona jo 1870-luvulta alkaen. Tarina jatkuu ja upeat tilat hehkuvat arvokkuutta ja rikasta historiaa yhdistettynä nykyaikaiseen huipputekniikkaan ja sydämelliseen palveluun.

Puikkari Conferencen tyylikkäät ja monimuotoiset tilat mahdollistavat kokousten, konferenssien, messujen, cocktail-tilaisuuksien ja häiden lisäksi myös erilaisten teematapahtumien järjestämisen.

Millaista tilaa etsit? Tarjolla on jopa 20 erilaista, osin yhdisteltävää tilaa pienistä saunakabineteista isoihin saleihin – aina tarvittavien oheispalvelujen kera.

Hotellin ravintolat

Yritykset

Ravintola Ehta

Yritykset

Frans & Sophie

Yritykset

Puijonsarvi Lobby

Tarjoukset

Hiihtoloma Kuopiossa

Hiihtolomaan kuuluu reipas ulkoilu, herkuttelu ja lempeät yöunet. Asiakasomistajana saat käyttöösi Original Sokos Hotel Puijonsarven huikeat majoitustarjoukset sekä edut.

Jopa -25% päivän hinnasta. Tarjous voimassa 14.03.2021 asti.

Katso tarjous.

Inspiroidu luovassa tilassa

Renkun riippukeinussa ajatukset ja ideat lähtevät lentoon! Luovassa tilassa vietät myös turvallisesti oman seurueen kesken vaikkapa tyhy-päivää tai rentoa juhlatilaisuutta. Hintaan sisältyy pientä tarjoilua koko seurueelle, kysy lisää!

Nyt vain 200€/ 1-8h (norm. 290€). Tarjous voimassa 28.02.2021 asti.

Katso tarjous.

Varaa oma etätyöhuoneesi

Kaipaatko rauhallista paikkaa työskentelyyn? Original Sokos Hotel Puijonsarvesta voit varata oman huoneen erityisen edulliseen hintaan, johon sisältyy myös kahvit ja verkkoyhteys.

alk. 50 € / päivä klo 7-18. Tarjous voimassa 28.02.2021 asti.

Katso tarjous.