Muumi Ice Cave

Muumi-jääveistosnäyttely avoinna joka päivä klo 10-20.

Muumi Ice Cave

Vokkolantie 1
79100 LEPPÄVIRTA
+358 29 170 0170 Yrityksen kotisivu

Muumi-jääluola Leppävirralla

Sport & Spa Hotel Vesileppiksen maanalaisessa luolassa sijaitseva Muumi-Jääveistosluola on yksi Savon mielenkiintoisimmista käyntikohteista. Jääluola avattiin uudella teemalla jälleen tapaninpäivänä, 26.12.2021.

Tämän sesongin teema pohjautuu Muumilaakso -televisiosarjan tarinaan ”Winter Secrets”, jossa Muumipapan ja Muumimamman talviunille asettuminen katkeaa poliisin koputukseen. Haisuli on paennut poliisin huostasta ja jäljet johtavat Muumitaloon. Rouva Vilijonkka saapuu kylään, joten unet jäävät tuonnemmaksi ja seikkailu alkaa. Elämyksellisestä jäämaailman seikkailusta löytyvät myös muut tutut Muumilaakson hahmot.

Vesileppis sijaitsee alle tunnin ajomatkan päässä Kuopiosta ja jääveistosnäyttelyn lisäksi luolasta löytyy myös muuta talvista puuhaa lapsiperheille. Jääluolassa on noin 4 astetta pakkasta, joten mukaan on hyvä varata lämmintä vaatetta. Pääsylippu on voimassa koko päivän, eli luolasta voi piipahtaa välillä syömään tai vaikka uimaan Vesileppiksen kylpylään.

Mitä kaikkea Muumi-jääluolassa on?

  • Muumi-jääveistosnäyttely
  • Liukumäkilinna
    • SnowTubeja, pulkkia, liukureita
  • Potkukelkkoja ja napakelkka
  • Kokemuspaketteja yli 10 hengen ryhmille, kuten päiväkodeille ja kouluille
  • Hupia ryhmille
    • Huskyajelut ja jäänveistokoulut ryhmille tilauksesta

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Sport & Spa Hotel Vesileppis

Esittelyssä

Aktiviteetit

Esittelyssä

Näe ja koe

Tarjoukset ja tuotteet

Perhelippu Muumi-jääluolaan

Ainutlaatuinen jääveistosnäyttely sijaitsee syvällä maan uumenissa, Hotelli Vesileppiksen alapuolella. Upeiden Muumi-jääveistosten lisäksi luolasta löytyy muutakin talvista puuhaa koko perheelle!

48€ / perhe (2+2)

Katso lisää