Matkus Shopping Center

Matkus ja Ikea – enemmän yhdessä.

Matkus Shopping Center

Matkuksentie 60
70800 KUOPIO
Yrityksen kotisivu

Ainutlaatuinen kauppakeskus Kuopiossa

Matkus Shopping Center tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän kansainvälisiä huippubrändejä, paikallisia toimijoita sekä IKEA tavaratalon. Matkuksen liikekattaus on vertaansa vailla ja tarjoaa erityisesti muodista ja vapaa-ajasta kiinnostuneille tämän hetken inspiroivimmat ideat, uusimmat trendit ja kattavimman brändivalikoiman. Saman katon alta löytyy lähes 80 liikettä.

Vain 11km päässä Kuopion keskustasta, valtatie 5:n varrella sijaitsevaan Matkukseen on helppo tulla myös bussilla, sillä paikallisliikenne kulkee aivan kauppakeskuksen vierestä. Erityisesti viikonloppuisin ja loma-aikoina kauppakeskukseen saavutaan pidemmänkin matkan takaa viettämään laatuaikaa yhdessä perheen ja ystävien kanssa.

Ja koska kaupungin sykkeessä vierähtää helposti päivä jos toinenkin, kannattaa shoppailureissua suunnittelevien kannattaa tutustua myös Kuopion majoitustarjontaan.

Matkus Kuopio

Koko perheen Matkus

Kauppakeskuksen upeat puitteet ja palvelut tarjoavat oivallisen paikan niin koko perheen kuin ystävienkin yhteiseen ajanviettoon shoppailusta herkutteluun. Matkuksessa lapset viihtyvät Matkus Korttelissa ja ihastuttava perhehuone tarjoaa mahdollisuuden vetäytyä omaan rauhaan hyvin kodinomaisissa olosuhteissa. Kesällä 2020 Matkuksen piha-alueelle valmistuu myös Kuopio -teemainen ulkoaktiviteettipuisto.

Matkuksen tapahtumat tarjoavat elämyksiä ja upeita kokemuksia ympäri vuoden. Erilaisilla teemoilla toteutettavat tapahtumat tarjoavat viihdettä kaikenikäisille ja niissä yhdistyvät ainutlaatuisella tavalla vierailevat tähdet ja paikalliset toimijat; yhdistykset ja seurat sekä Matkuksen omat liikkeet.