Kylpylähotelli Rauhalahti

Kylpylähotelli Rauhalahti

Katiskaniementie 8
70700 KUOPIO
+358 30 608 30 Yrityksen kotisivu

Elämyksiä työhön ja vapaa-aikaan

Kylpylähotelli Rauhalahti on vetovoimainen viihteen ja hyvän olon keskus Järvi-Suomen pääkaupungissa Kuopiossa. Se tarjoaa laadukkaat ja monipuoliset palvelut niin lomalaisille kuin kokousvieraillekin. Alueen erikoisuus on hotellin läheisyydessä sijaitseva aito 1950-luvun tukkikämppä ja sen yhteydessä oleva ”mualiman suurin” savusauna.

Rauhalahden sijainti luonnon ja veden äärellä, hyvien kulkuyhteysien varrella tekee siitä erinomaisen vierailu- ja lomakohteen kaikkina vuodenaikoina. Kuopion keskustaan matkaa on vain 5 kilometrin verran ja matka taittuu mukavasti paikallisbussilla, vesiteitse sekä talvella vaikkapa jäätä pitkin hiihdellen.

Rauhalahti, ilmakuva

Palvelut

 • Kylpylähotelli, huoneistohotelli, studiohotelli
 • Iltaravintola Estradi, orkesteritansseja, huippuesiintyjiä, iltamia, tapahtumia
 • Ruoka- ja seurusteluravintola Sofia C, (buffet-ruokailut)
 • Pub, kahvio ja á la Carte ravintola Old Man Lode
 • Yökerho & karaokeravintola Club R
 • Jätkänkämppä: aito 1950 -luvun tukkilaiskämppä, jonka yhteydessä suuri savusauna, 600 m kylpylähotellista Kallaveden rannalla. Yleisiä perinne- ja savusaunailtoja tiistaisin ja kesätorstaisin. Muina-aikoina toimii tilausravintolana ja rennompana kokoustilana. Jätkänkämpällä myös laavu omatoimiseen käyttöön, ryhmille myös laavuruokailut tilauksesta.
 • Kylpylä, kuntosali, liikuntasali, tilaussaunat & saunakabinetti, ryhmäliikuntatunnit, vesijumppa, ohjattua lomaohjelmaa, hieronta-, kauneus- ja kampaamopalvelut
 • Lasten leikkipuisto & leikkihuone, palloilukenttä
 • Kolme veloituksetonta parkkipaikkaa
 • Alueella luontopolku, keilahalli, minigolf, tennis & squash/padel -halli, ratsastusta, uimaranta, kesäteatteri, välinevuokrausta sekä laivaristeilyt keskustaan. 
 • Täyden palvelun kokoushotelli: 10 muunneltavaa kokoustilaa, noin 200 paikkainen auditorio
 • Ryhmille ohjatut oheisohjelmat, tyky-tuotteet

Tarjoukset

Koko perheen hiihtoloma kylpylässä

Hiihtolomilla ulkoillaan, hiihdetään ja luistellaan – ja rentoudutaan kylpylän ihanassa lämmössä. Perheloma sisältää aamiaiset, kylpylän ja kuntosalin vapaan käytön.

alk.157 €/ perhe (maks. 4 hlöä)/ vrk. Tarjous voimassa 14.03.2021 asti.

Katso tarjous.

Kaksi yötä yhden hinnalla

Talvinen Kuopio kutsuu lomalle! Majoitus Rauhalahden kylpylähotellissa, runsas buffetaamiainen sekä kylpylän ja kuntosalin vapaa käyttö.

alk. 77€ /hlö /2 vrk /2hh. Tarjous voimassa 12.02.2021 asti.

Katso tarjous.

Turvallinen kokous luonnon äärellä

Sisältää yhden yön majoituksen, kokoustilan kahdeksi päiväksi, molempien päivien kahvitteluhetket sekä buffetlounaat, yhden päivällisen ja aamiaisen sekä kylpylän & kuntosalin vapaan käytön.

alk. 137,20€/ hlö/ 2hh. Tarjous voimassa 31.05.2021 asti.

Katso tarjous.

Iso tapahtuma, iso tila?

Kylpylähotelli Rauhalahden ravintolatilat taipuvat monenlaisiin tapahtumiin! Lisäksi tarjolla on kokoustiloja, kuten auditorio 200 hengelle sekä ohjelmapalveluita isollekin ryhmälle.

Tarjous voimassa 31.05.2021 asti.

Katso tarjous.

Rauhalahden kylpyläelämys

Nauti kylpylän suomalaisista saunoista, rentouttavasta höyrysaunasta, useista altaista ja lämpimästä ulkoaltaasta. Myös lasten altaat ja vesiliukumäki sekä allasbaari ja hemmotteluhoitoja.

alk. 14 € / henkilö. Tarjous voimassa 30.04.2021 asti.

Katso tarjous.