Kotimaailma Kuopio

Kotimaailma Kuopio

Puijonkatu 39
70100 KUOPIO
+358 50 377 6668 Yrityksen kotisivu

Kalustettuja huoneistoja Kuopiossa

Kotimaailma Kuopio tarjoaa kodinomaista ja laadukasta huoneistomajoitusta Kuopion keskustan alueella. Kotimaailman asunnot ovat erinomainen vaihtoehto hotellimajoitukselle kun kaipaat enemmän tilaa tai etsit pidempiaikaista majoitusta keskeisellä sijainnilla Kuopiossa.

Kotimaailma Kuopion asunnot ovat täysin kalustettuja ja varusteltuja. Liinavaatteet, pyyhkeet sekä loppusiivous sisältyvät aina majoituksen hintaan.

Kotimaailma Kuopion kodikkaasti kalustetuissa asunnoissa voi kokkailla, asua ja elää aivan kuten kotona. Asunnoista löytyvät kaikki mukavuudet astian- ja pyykinpesukoneista lähtien. Myös perheen lemmikit ovat tervetulleita useimpiin Kotimaailman kohteisiin.

Kotimaailma Kuopio

  • 16 täysin varusteltua ja kalustettua asuntoa keskeisellä sijainnilla Kuopiossa
  • Kodikkaita asuntoja lomahuoneistoiksi tai pidempiaikaiseen majoitukseen
  • Liinavaatteet, pyyhkeet ja loppusiivous sisältyvät aina hintaan
  • Lemmikit tervetulleita useimpiin kohteisiin
  • Sijaisasuntoja joustavasti myös kodin remonttien ajaksi

Tarjoukset ja tuotteet

Saunallinen kaupunkikoti

Upea kaupunkikoti uudehkossa talossa, keskeisellä sijainnilla. Asunnossa yksi makuuhuone, viihtyisä olohuone ja keittiö, hieno saunaosasto sekä suuri lasitettu parveke.

alk. 130€/vrk.

Näytä tuote

Huoneisto puiston laidalla

Kaksio rauhallisella sijainnilla Piispanpuiston laidalla, josta hyvät kävelyreitit Väinölänniemelle ja satamaan. Huoneistossa erillinen keittiö, makuuhuone parisängyllä, tilava olohuone, parveke sekä kylpyhuone pyykinpesukoneineen.

alk. 120€/vrk.

Näytä tuote

Saunallinen kolmio keskustassa

Tilava kahden makuuhuoneen huoneisto loistavalla sijainnilla sataman läheisyydessä. Asunnossa upea saunaosasto, erillinen wc, tilava olohuone, avokeittiö sekä parveke.

alk. 140€/vrk.

Näytä tuote