Koivumäen Kartano


Koivumäen Kartanossa kohtaavat ruoka ja rauha. Nauti pitkä lounas, kupillinen ravintolan parasta kahvia tai rentouttava ilta rakkaiden seurassa. Jo kauppaneuvos Gustav Raninin ajoista Koivumäen Kartano on ollut kohtaamispaikka arjessa, juhlassa ja liiketoimissa. Siksi Kartanon tehtävä on yhä tarjota ajasta ja arjesta irrottavia makunautintoja ainutlaatuisessa ympäristössä.

Kuopion Hiltulanlahden maaseutumiljöössä järven rannalla sijaitseva ravintola palvelee matkailijoita kesä- ja joululounaalla sekä erikseen ilmoitettavina teemapäivinä kuten perjantai- ja sunnuntailounailla, vappuna, äitienpäivänä ja isänpäivänä.

Näinä aikoina ravintola edellyttää pöytävarausta.

Tee pöytävaraus

Koivumäen Kartano

Koivumäenkuja 18
70800 KUOPIO
+358 17 3614291 Yrityksen kotisivu

Liittyvät tapahtumat

Tapahtumat

Christmas Jazz

16.12.2022

Jouluisessa jazz -konsertissa nautitaan hyvä ruuan ja livemusiikin täydellisestä yhtälöstä...

Tapahtumat

Christmas Jazz

17.12.2022

Jouluisessa jazz -konsertissa nautitaan hyvä ruuan ja livemusiikin täydellisestä yhtälöstä...

Tarjoukset ja tuotteet

Isänpäivälounas

Onnittele ja kiitä isää, ukkia, pappaa tai vaaria! Kartanon perinteinen isänpäivälounas on katettuna su 13.11. klo 11-15. Katso menu ja tee pöytävaraus ennakkoon.

Katso lisää

Sunnuntaibrunssi ja Mysteerihuone

Koivumäen kartanon brunsseja järjestetään kolmena sunnuntaina syksyn aikana: 2.10., 16.10. sekä 6.11. Pöytävaraukset klo 11-14 välillä. Voit myös varata brunssin yhteyteen Mysteerihuoneen! Ohjelman kesto noin 45 min, jonka jälkeen pääset nauttimaan brunssin antimista. 

Brunssi 35€/hlö, Mysteerihuone 15€/hlö

Katso lisää