Koivumäen Kartano


Koivumäen Kartanossa kohtaavat ruoka ja rauha. Nauti pitkä lounas, kupillinen ravintolan parasta kahvia tai rentouttava ilta rakkaiden seurassa. Jo kauppaneuvos Gustav Raninin ajoista Koivumäen Kartano on ollut kohtaamispaikka arjessa, juhlassa ja liiketoimissa. Siksi Kartanon tehtävä on yhä tarjota ajasta ja arjesta irrottavia makunautintoja ainutlaatuisessa ympäristössä.

Kuopion Hiltulanlahden maaseutumiljöössä järven rannalla sijaitseva ravintola palvelee matkailijoita kesä- ja joululounaalla sekä erikseen ilmoitettavina teemapäivinä kuten perjantai- ja sunnuntailounailla, vappuna, äitienpäivänä ja isänpäivänä.

Näinä aikoina ravintola edellyttää pöytävarausta.

Tee pöytävaraus

Koivumäen Kartano

Koivumäenkuja 18
70800 KUOPIO
+358 17 3614291 Yrityksen kotisivu

Liittyvät tapahtumat

Tapahtumat

Christmas Jazz -konsertti ja illallinen

17.12.2021

Jo kahdeksatta kertaa järjestettävässä jouluisessa jazz-konsertissa pääset nauttimaan Koivumäen Kartanossa ruokailun ja elävän musiikin täydellisestä ..

Tarjoukset ja tuotteet

Perjantailounas ja take away

Koivumäen Kartanon lounas perjantaisin klo 11-14, 15.10. saakka. Pöytiin tarjoiltuun lounaaseen kuuluu vaihtuva alkuruoka, pääruoka sekä jälkiruoka ja kahvi/tee. Katso menu ja tee pöytävaraus etukäteen! Lounaan voit hakea mukaan myös take awayna, kahden hengen take away -menupaketin 49,50€.

26,90€/hlö, 12€/ lapset 4-12v. 6€/alle 4v.

Katso lisää