Kantti Kuopio

Kantti

Kuopion museo ja Kuopion kaupunginkirjasto

Kantti

Kauppakatu 23
70100 KUOPIO
Yrityksen kotisivu

Tiedon ja tarinoiden kortteli

Kuopion museo ja Kuopion kaupunginkirjasto yhdessä muodostavat Kantin, tiedon ja tarinoiden korttelin. Luonnontiedettä, kulttuurihistoriaa ja kirjaston sisältöjä yhdistävä Kantti on ovi oppimisen, ihmettelyn ja ideoiden maailmaan.

Kahden museon, kulttuurihistoriallisen museon ja luonnontieteellisen museon yhteinen näyttelykokonaisuus on uudistunut kokonaan ja on nyt avoinna. Näyttelyt tarjoavat toiminnallisia elämyksiä, tietoa unohtamatta, ja kuljettavat museovierasta läpi Pohjois-Savon historian itäisen Suomen muuttuvaan luontoon. Museo vaalii myös omaa historiaansa ja sitä esitellään vanhassa museonjohtajan huoneessa.

52-paikkainen Kahvila Kantti sijaitsee Museokadun puolella, ja kesäaikaan sen edessä palvelee 40 paikkainen terassi. Arkisin Kahvila Kantista saa salaattilounasta, johon kuuluu myös keitto. Kahvila on auki museon ja kirjaston aukioloaikojen mukaan, mutta siellä voidaan järjestää myös yksityistilaisuuksia aukiolojen ulkopuolella.

Saatat olla myös kiinnostunut

Esittelyssä

Museot

Esittelyssä

Nähtävyydet

Esittelyssä

Kulttuuri ja käyntikohteet

Tarjoukset ja tuotteet

Kuopion museon kokoushuone

Viihtyisä, modernilla tekniikalla varustettu kokoustila enintään 36 henkilölle. Varattavissa arkisin klo 8-21 ja la-su klo 10-21. Tilaan on mahdollista saada tarjoilu Kahvila Kantilta.

40 € / h

Katso lisää

Kulttuurihistoriaa ja luonnontieteitä

Kuopion museon kulttuurihistoriallinen ja luonnontieteellinen perusnäyttely tarjoaa tietoa ja elämyksiä kuljettaen museovieraan läpi Pohjois-Savon historian itäisen Suomen muuttuvaan luontoon. Perusnäyttelyihin kuuluvat: Ihmisen aika, Muuttuva luonto sekä Toden ja tarun rajalla.

13 € / 7 € / alle 18 v. maksutta

Katso lisää