Hotelli IsoValkeinen, ilmakuva syksy

Hotelli IsoValkeinen

Majoitu, nauti järvimaisemista, juhli ja kokousta – keskellä luontoa, lähellä kaupunkia.

Hotelli IsoValkeinen

Majaniementie 2
70420 KUOPIO
+358 17 539 6100 Yrityksen kotisivu

Kokous- ja vapaa-ajan hotelli lähellä Kuopion keskustaa

Hotelli IsoValkeinen on kauniista maisemistaan ja monipuolisista palveluistaan tunnettu hotelli, jonka 100 huonetta tarjoavat viihtyisää ja edullista majoitusta niin työ- kuin lomamatkalaisille.

Kaikki huoneet sijaitsevat maan tasalla neljässä rivitalossa. Jokaisella huoneella on oma ilmainen parkkipaikka lämmityspistokkeineen aivan majoitustilan edessä.

Hotelli IsoValkeinen sijaitsee idyllisessä ja rauhallisessa paikassa Iso-Valkeisen lammen rannalla, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta. Upea luonto, oma uimaranta, saunomis- ja kalastusmahdollisuus sekä lähialueen palvelut tarjoavat tekemistä kaikenikäisille.

Hyvin varustetut huoneet, näyttävät ja nykyaikaiset juhla- ja kokoustilat, tunnelmallinen rantasauna terasseineen sekä ravintolat muodostavat miellyttävän kokonaisuuden, jossa voit viettää aikaasi juuri niin kuin haluat, sekä yksin että yhdessä.

Hotelli IsoValkeisen palvelut

  • 100 hotellihuonetta neljässä rivitalossa
  • Yhdisteltävät kokoustilat 12-400 henkilölle
  • Juhlatilat jopa 1000 henkilölle
  • Lounas- ja á la carte -ravintola Tori
  • Tilausravintola IsoVaalee
  • Lobby Bar Kirjasto
  • Rantasauna ja Takkakabinetti terassilla

Tarjoukset ja tuotteet

Huolettomat pikkujoulut

Hyvä seura, herkullinen ruoka ja rento ilmapiiri. Vietä huoleton ilta oman tilan rauhassa, herkullisten joulubuffettien tai maistuvien menuvaihtoehtojen äärellä.

Joulumenut alk. 42 €/hlö

Katso lisää

Stop & Go majoitustarjous

Pysähdy lomamatkallasi tai jää pitemmäksi aikaa! Hotellia ympäröivä luonto tarjoaa hyvät ja monipuoliset ulkoilumahdollisuudet kaikenikäisille. Ulkoile, nauti luonnosta, syö hyvin, rentoudu ja viihdy! Tarjous voimassa 14.–30.10.2022.

alk. 54,50 €/hlö/vrk/2hh

Katso lisää

Pikkujoulut Takkakabinetissa

Nauti hyvästä seurasta ja maittavasta ruuasta sekä kauniista järvimaisemasta. Suosittu tunnelmallinen rantasaunan Takkakabinetti tarjoaa sopivat puitteet järjestää juhla pienemmällekin ryhmälle omassa yksityisessä tilassa.

Pikkujoulubuffetit alk. 42€/hlö

Katso lisää