Hotelli IsoValkeinen

Majoitu, nauti järvimaisemista, juhli ja kokousta – keskellä luontoa, lähellä kaupunkia.

Hotelli IsoValkeinen

Majaniementie 2
70420 KUOPIO
+358 17 539 6100 Yrityksen kotisivu

Kokous- ja vapaa-ajan hotelli lähellä Kuopion keskustaa

Hotelli IsoValkeinen on kauniista maisemistaan ja monipuolisista palveluistaan tunnettu hotelli, jonka 100 huonetta tarjoavat viihtyisää ja edullista majoitusta niin työ- kuin lomamatkalaisille.

Kaikki huoneet sijaitsevat maan tasalla neljässä rivitalossa. Jokaisella huoneella on oma ilmainen parkkipaikka lämmityspistokkeineen aivan majoitustilan edessä.

Hotelli IsoValkeinen sijaitsee idyllisessä ja rauhallisessa paikassa Iso-Valkeisen lammen rannalla, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta. Upea luonto, oma uimaranta, saunomis- ja kalastusmahdollisuus sekä lähialueen palvelut tarjoavat tekemistä kaikenikäisille.

Hyvin varustetut huoneet, näyttävät ja nykyaikaiset juhla- ja kokoustilat, tunnelmallinen rantasauna terasseineen sekä ravintolat muodostavat miellyttävän kokonaisuuden, jossa voit viettää aikaasi juuri niin kuin haluat, sekä yksin että yhdessä.

Hotelli Iso-Valkeisen palvelut

  • 100 hotellihuonetta neljässä rivitalossa
  • Yhdisteltävät kokoustilat 12-400 henkilölle
  • Juhlatilat jopa 1000 henkilölle
  • Lounas- ja á la carte -ravintola Tori
  • Iskelmäravintola IsoVaalee
  • Lobby Bar Kirjasto
  • Rantasauna ja Takkakabinetti terassilla

Tarjoukset ja tuotteet

Viikonlopun majoitustarjous

Upea luonto ja hyvät ulkoilumahdollisuudet vain muutaman askeleen päässä hotellihuoneesi ovelta tarjoavat tekemistä kaikenikäisille. Tervetuloa rentoutumaan! Tarjous voimassa 18.12.2021 saakka.

alk. 49 €/hlö/vrk/2hh.

Katso lisää

IsoValkeisen pikkujoulut

Hyvä seura, herkullinen ruoka ja rento ilmapiiri. Vietä huoleton ilta oman tilan rauhassa, herkullisten joulubuffettien tai maistuvien menuvaihtoehtojen äärellä.

alk. 38 €/hlö.

Katso lisää

Tilavat ja monipuoliset tilat

Etsitkö monipuolista kohdetta tilaisuuksille Kuopion seudulta? Hotelli IsoValkeisessa onnistuu työ, huvi ja kaikki siltä väliltä. Korkealaatuiset ja hyvin varustetut kokous- ja juhlatilat, oikein suunnitellut ja mitoitetut järjestelyt, herkullinen tarjoilu ja kattava palvelu. Unohda järjestelyn murheet ja tule nauttimaan yhdessäolosta!

kokouspaketit alk. 28€/hlö.

Katso lisää

Joululounasbuffet

Varmista paikkasi IsoValkeisen runsaasta buffetpöydästä, joka notkuu suussa sulavista herkuista ja varaa pöytä itsellesi, seurueellesi tai vaikkapa lahjaksi. Joululounasbuffet katettuna 16.-17.12.2021 ja 20.-23.12.2021 klo 11-14.

37€/hlö.

Näytä tuote

Saunatilat lammen rannalla

Upeat saunatilat, jotka sopivat isommallekin porukalle! Lisäksi rantasaunalta löytyy tunnelmallinen ja tilava Takkakabinetti terasseineen, joka on ihanteellinen paikka niin palaveriin, illanviettoon kuin herkutteluunkin.

Näytä tuote