Hotelli_IsoValkeinen

Hotelli IsoValkeinen

Majoitu, nauti järvimaisemista, juhli ja kokousta – keskellä luontoa, lähellä kaupunkia.

Hotelli IsoValkeinen

Majaniementie 2
70420 KUOPIO
+358 17 539 6100 Yrityksen kotisivu

Kokous- ja vapaa-ajan hotelli lähellä Kuopion keskustaa

Hotelli IsoValkeinen on kauniista maisemistaan ja monipuolisista palveluistaan tunnettu hotelli, jonka 100 huonetta tarjoavat viihtyisää ja edullista majoitusta niin työ- kuin lomamatkalaisille.

Kaikki huoneet sijaitsevat maan tasalla neljässä rivitalossa. Jokaisella huoneella on oma ilmainen parkkipaikka lämmityspistokkeineen aivan majoitustilan edessä.

Hotelli IsoValkeinen sijaitsee idyllisessä ja rauhallisessa paikassa Iso-Valkeisen lammen rannalla, vain 10 minuutin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta. Upea luonto, oma uimaranta, saunomis- ja kalastusmahdollisuus sekä lähialueen palvelut tarjoavat tekemistä kaikenikäisille.

Hyvin varustetut huoneet, näyttävät ja nykyaikaiset juhla- ja kokoustilat, tunnelmallinen rantasauna terasseineen sekä ravintolat muodostavat miellyttävän kokonaisuuden, jossa voit viettää aikaasi juuri niin kuin haluat, sekä yksin että yhdessä.

Hotelli IsoValkeisen palvelut

  • 100 hotellihuonetta neljässä rivitalossa
  • Yhdisteltävät kokoustilat 12-400 henkilölle
  • Juhlatilat jopa 1000 henkilölle
  • Lounas- ja á la carte -ravintola Tori
  • Iskelmäravintola IsoVaalee
  • Lobby Bar Kirjasto
  • Rantasauna ja Takkakabinetti terassilla

Tarjoukset ja tuotteet

Majoitu luonnon helmassa – kaupungin kupeessa

Upea luonto, rantasaunat ja oma uimaranta vain muutaman askeleen päässä hotellihuoneesi ovelta tarjoavat tekemistä kaikenikäisille. Ulkoile, rentoudu ja nauti! Tarjous voimassa 13.6.-28.8.2022.

alk. 61,50€/hlö/vrk/2hh

Katso lisää

Tilavat ja monipuoliset tilat

Etsitkö monipuolista kohdetta tilaisuuksille Kuopion seudulta? Hotelli IsoValkeisessa onnistuu työ, huvi ja kaikki siltä väliltä. Korkealaatuiset ja hyvin varustetut kokous- ja juhlatilat, oikein suunnitellut ja mitoitetut järjestelyt, herkullinen tarjoilu ja kattava palvelu. Unohda järjestelyn murheet ja tule nauttimaan yhdessäolosta!

kokouspaketit alk. 28€/hlö

Katso lisää

Saunatilat lammen rannalla

Upeat saunatilat, jotka sopivat isommallekin porukalle! Lisäksi rantasaunalta löytyy tunnelmallinen ja tilava Takkakabinetti terasseineen, joka on ihanteellinen paikka niin palaveriin, illanviettoon kuin herkutteluunkin.

Katso lisää