Break Sokos Hotel Tahko

Break Sokos Hotel Tahko

Sääskiniementie 560
73310 TAHKOVUORI
+358 10 7629 550 Yrityksen kotisivu

Hotelli keskellä Tahkoa

Break Sokos Hotel Tahko on viihtyisä hotelli kaiken toiminnan ytimessä. Tahko on aktiivisen ihmisen paratiisi ympäri vuoden ja kaikki hauska tekeminen on vain kävelymatkan etäisyydellä hotellista.

Hotellista löytyy neljä ravintolaa, Sale-lähikauppa, Warsteiner Bar -aulabaari sekä upeat kokous- ja juhlatilat monenlaisiin tilaisuuksiin ja tapahtumiin. Hotellin yhteyteen avattiin syksyllä 2020 myös uusi, upea tislaamoravintola Hophaus Tahko.

Break Sokos Hotel Tahkon palvelut

  • 120 hotellihuonetta
  • 4 ravintolaa; Hillside, Pizza Breikki, Hesburger ja Hophaus
  • Warsteiner Bar -aulabaari
  • 7 kokous- ja juhlatilaa
    • tapahtumat jopa 200 henkilölle
  • Saunaosasto
  • Sale-lähikauppa

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Hophaus Tahko

Yritykset

Ravintola Hillside

Yritykset

Pizza Breikki

Tarjoukset

Kesäloma Tahkolla

Tahkon kesään kuuluu kesäaktiviteettien lisäksi kesäterassilla nautiskelu, järvimaisemien ihastelu, luonnon rauha sekä hyvä ruoka. Viettäkää ikimuistoinen koko perheen kesäloma Tahkolla!

alk. 110€/vrk/2 hh.

Katso lisää

Golfloma Tahkolla

Kesän kätevin golfloma sisältää hotellimajoituksen, runsaan aamiaisen, yhden green feen/hlö/vrk sekä hotellin kuntosalin ja saunan käytön. Voimassa 7.6. alkaen, varaa suoraan verkosta.

alk. 101,50 € / hlö / vrk.

Katso lisää

Kaunis Veera -elämyspaketti

UIT-twistillä höystetty Kaunis Veera tarjoaa nautinnollisen teatterielämyksen Nilsiän Louhosareenalla. Paketti sis. liput, väliaikamenun sekä kurkistuksen kulisseihin.

59 € / hlö, tarjous voimassa 10.7.2021 saakka.

Katso lisää

Hybridikokous Tahkolla

Hybridikokous tai striimattu tapahtuma on keino yhdistää paikan päällä tapahtuvat kokoontumiset sekä osallistumisen tapahtumaan etänä. Paketit ovat räätälöitävissä tarpeisiinne sopivaksi!

Alk. 968€/4h.

Katso lisää

Energisoiva etätyöpiste

Poikkea totutusta kaavasta, työskentele turvallisesti ja hengähdä Tahkon monipuolisten tekemisten äärellä. Valitse sinulle sopivin tila ja ota yhteyttä - päivähintaan sisältyy aina myös wifi, kahvit ja maistuva lounas.

alk. 39 € / hlö / pvä.

Katso lisää

Break Sokos Hotel Tahko │ IRONMAN

Varaa huoleton kisamajoituksesi Break Sokos Hotel Tahkolta, aivan IRONMAN Villagen vierestä. Kysy myös lisävuorokausia, to-su minimivarausaika 3 vrk.

alk. 255 € / hlö / 3vrk.

Katso lisää