Break Sokos Hotel Tahko

Break Sokos Hotel Tahko

Break Sokos Hotel Tahko

Sääskiniementie 560
73310 TAHKOVUORI
+358 10 7629 550 Yrityksen kotisivu

Hotelli keskellä Tahkoa

Break Sokos Hotel Tahko on viihtyisä hotelli kaiken toiminnan ytimessä. Tahko on aktiivisen ihmisen paratiisi ympäri vuoden ja kaikki hauska tekeminen on vain kävelymatkan etäisyydellä hotellista.

Valittavanasi on useita erilaisia huonetyyppejä, joten miltä kuulostaisi esimerkiksi huone omalla saunalla ja parvekkeella rinnemaisemin tai kaksikerroksinen huone hieman isommalle porukalle? Valmis aamiainen tuo päivään luksusta ja hotellin neljästä ravintolasta on muutoinkin mistä valita tunnelmaan sopivin.

Keskeisellä paikalla sijaitseva hotelli toimii upeasti myös kaikenlaisten tapahtumien keskuksena ja pitopaikkana. Sen muuntautuvat ja persoonalliset tilat taipuvat pieniin ja isoihin tilaisuuksiin hääjuhlista seminaareihin ja etätyöskentelystä yrityksen asiakastilaisuuksiin.

Break Sokos Hotel Tahkon palvelut

Ravintola Hillside Tahkolla

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Hophaus Tahko

Yritykset

Ravintola Hillside

Yritykset

Pizza Breikki

Tarjoukset ja tuotteet

Ruskaretki

Break Sokos Hotel Tahkossa majoitut ulkoilureittien ja palveluiden äärellä, alueen ydinkeskustassa. Katso päivän hinta verkosta ja varaa syksyn irtiotto edulliseen hintaan.

alk. 75€/hlö/vrk

Katso lisää

Pikkujoulupaketti

Yhdistä hulvattoman hauska teatteriesitys ja upea illallinen! Tahkon Talviteatterin pikkujoulukauden esitykset 16.11.-16.12.2023, hintaan sisältyy teatterilippu ja pikkujoulubuffet.

69,90€/hlö

Katso lisää

Zipline & ruokailu

Yhdistä upea elämys ja kattava ruokailu laskeutumistasanteen vieressä - katso Zipline pakettimme ja varaa samalla mahdolliset kuljetukset, majoitus ja tilat tavaroiden säilyttämiseen.

alk. 54,90€/hlö

Katso lisää