Bellanranta

Bellanranta

Siikaranta 9
70620 KUOPIO
Yrityksen kotisivu

Aktiviteetti- ja elämyskeskus Kallaveden rannalla

Kuopion Siikarannassa, kuuluisan Saaristokadun alkupäässä sijaitseva Bellanrannan alue tuo yhteen liikkujat ja elämystenetsijät sekä perheet, porukat ja businessväen – kaikki samalla kompaktilla alueella – ympäri vuoden.

Bellanrantaan pääset kätevästi niin autolla, paikallisliikenteen bussilla kuin kesäisin myös veneillen, risteillen tai Vilkku -kaupunkifillarilla.

Bellanrannan aktiviteetteja

  • Sauna & Spa
  • Citygolf
  • Padel
  • Trampoliiniareena
  • Kuntosali & ryhmäliikunta
  • eKarting & ajosimulaattorit
  • Voimailu, kamppailu-, peli- ja tatamialue
  • SUP -lautailu, melonta
  • Ravintola- ja kokouspalvelut

Bellanrannan yritykset

Armoria
+358 20 729 9852 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Armoria

Olitpa sitten urheilu-ampuja, reserviläinen, metsästäjä tai muuten vaan erä-jorkka, Kuopion Bellanrannassa sijaitseva ase- ja eräalan kauppa palvelee sinua tarjoten laajan valikoiman mm. aseita, erä-varusteita ja armeijan ylijäämää.

Shoppailu
Bellanpuisto
+358 44 230 4135 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Bellanpuisto

Ainutlaatuinen minigolfkenttä, jonka esikuvana ovat maailman legendaarisimmat golfväylät. Leppoisan kesäelämyksen täydentävät kioskikahvila rantaterasseineen ja sekä kesästä 2020 alkaen myös kaksi padelkenttää.

Aktiviteetit
Huippu Center
+358 44 753 1109 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Huippu Center

Koko perheen liikuntakeskus Kuopion Bellanrannassa! Suuri, laadukas kuntosali, monipuoliset ohjatut ryhmäliikunta- ja virtuaalitunnit sekä huikea, 400 neliöinen trampoliiniareena!

Aktiviteetit, Kuntosalit
Motorsport Kuopio
+358 44 244 7477 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Motorsport Kuopio

Monipuolinen viihdekeskus, jonka elämysvalikoimasta löytyy eKarting, ajosimulaattorit, kesällä käytössä oleva upea, 700m pitkä yhdistelmärata, Legends -autot sekä monet virtuaaliset viihdevaihtoehdot!

Aktiviteetit, Karting
Matkailukeskus Kuopion Saana
+358 44 724 0940 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Matkailukeskus Kuopion Saana

Elämyksellinen Saana kätkee sisäänsä Sauna & Spa -palvelut, hulppeat ravintolatilat terasseineen, kokoustilat, vierasvenelaiturin sekä paljon tekemistä & tapahtumia!

Aktiviteetit, ERG, Kokoukset, Kulttuuri ja käyntikohteet, Kylpylät, Ruokaravintolat, Saunat, Veneily
Padel Club Finland Bellanranta
+358 44 244 8449 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Padel Club Finland Bellanranta

Padel hurmaa sosiaalisuudellaan ja matalalla aloituskynnyksellä. Bellanrannan padelklubi on auki joka päivä klo 06-24. Pelivuoro varataan ja maksetaan lataamalla Playtomic- applikaatio sovelluskaupasta.

Aktiviteetit, Padel
Kuopion Oheisharjoittelukeskus
+358 400 315 668 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Kuopion Oheisharjoittelukeskus

Laadukas ja monipuolinen harjoittelutila yksilö- ja joukkuelajeille Kuopion Bellanrannassa. Kuntoalue, kamppailualue, pelialue, tatami sekä todella monipuolinen välineistö kaikkeen urheiluun. Myös yritysten liikuntatapahtumat!

Aktiviteetit
Kuopion Seikkailukeskus
+358 17 580 8965 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Kuopion Seikkailukeskus

Seikkailuja, toimintaa ja tekemistä läpi vuoden – sekä vuokravälineet vesille, jäälle, lumelle, kiipeilyyn ja retkeilyyn. Seikkailukeskus toimii Kuopion matkustajasatamassa sekä Bellanrannassa, Saanan vieressä.

Aktiviteetit, Maastopyöräily, Melonta, Retkeily, SUP lautailu

Saatat olla kiinnostunut myös

Esittelyssä

Info

Keskellä Suomea sijaitsevaan Kuopioon on helppo tulla niin lentäen, junalla kuin autollakin. Löydä jatkoyhteydet asemilta ja paikallisliikenteen aikataulut.

 
Artikkelit
25.04.2020

Bellanpuistoon minigolfin MM-kisat kesällä 2021

Kuopion Bellanpuistossa kilpaillaan minigolfin maailmanmestaruuksista kesäkuussa 2021. Viisipäiväinen tapahtuma kokoaa Kuopioon minigolfaajia kaikkialta maailmasta.

Ajankohtaista, Aktiviteetit, Uutiset
Tarjoukset
02.06.2020

Saanan lounas

Kuopion Saanan lounas on tarjolla ma-pe klo 11-14 ja maistuvan ruuan lisäksi hintaan sisältyy aina myös Kallaveden kauniit järvimaisemat.

13 € / henkilö
Ruokaravintolat, Syksy
Tarjoukset
30.06.2020

Citygolfia Kallaveden rannalla

Citygolf on mukava tapa viettää aikaa perheen, ystävien tai työporukan kesken. Ei väliä oletko aloittelija vai kokeneempi golfaaja – Kuopion Bellanpuistossa kaikilla on hauskaa!

alk. 8€ / kierros
Aktiviteetit, Kesä, Syksy
Tarjoukset
02.07.2020

Trampoliiniareena

Ainutlaatuiset 400 neliötä erilaisia trampoliineja, laaja hyppymonttu sekä useita pelipaikkoja. Trampoliiniareenalla viihtyvät niin isommat kuin pienemmäkin temppuilijat!

8 € / tunti
Aktiviteetit