Tahko.me Majoituspalveluille lisää lomahuoneistoja
  Salla Kotsalainen • 17.01.2020

Tahko.me Majoituspalveluille lisää lomahuoneistoja

Perheyritys Tahko.me Majoituspalvelut on hankkinut lisää lomahuoneistoja Tahkolta. Vuodenvaihteessa Osuuskauppa PeeÄssän kanssa tehty kiinteistökauppa kasvatti yrityksen kokonaiskapasiteetin yli 200 vuodepaikkaan. Tämä uusin hankinta, Tahkon keskustassa sijaitseva kiinteistö käsittää viisi erikokoista huoneistoa.

Avaimet vaihtoivat omistajaa vuodenvaihteessa. Kuvassa Markku ja Anna-Liisa Toivanen sekä Break Sokos Hotel Tahkon Anna Hämäläinen

”Hankinnan perusteena oli konseptiimme sopivien huoneistojen sijainti Tahkon keskustassa, lyhyen kävelymatkan päässä palveluista ja aktiviteeteista. Investointihalukkuutta on lisännyt myös uskomme Tahkon vetovoimaan ja jatkuvaan kehitykseen. Tahkon keskeinen sijainti on matkailukohteemme vahvuus, ajatellen suomalaisten lisäksi myös Venäjältä ja Virosta saapuvia matkailijoita”, kertovat yrittäjät Anna-Liisa ja Markku Toivanen.

”Apartments Tahkoksi nimetty kohde on sijaintinsa puolesta ihanteellinen ja se sopii erinomaisesti niin perheille kuin yritysryhmillekin. Huoneistoista on suorat näkymät rinteisiin ja järvelle”, jatkavat Toivaset iloisena.

Tahkolla vuodesta 2005 vakituisesti asuneet Toivaset perustivat Tahko.me Majoituspalvelut vuonna 2013 ja ovat kasvattaneet majoituskapasiteettiaan tiiviiseen tahtiin. Liikkeelle lähdettiin neljällä huoneistolla Apartment Tähtitahkossa. Noin vuotta myöhemmin Toivaset ostivat 10 huoneistoa sisältävän Apartments Annan ja vuonna 2017 kolme rivitaloa käsittävän kokonaisuuden, josta remontin jälkeen kuoriutui persoonalliset Apartment Huilin huoneistot. Vaikka pääosa vuokrattavista loma-asunnoista on huoneistoja, on yrityksellä myös muutama erilliskohde kuten esimerkiksi Ukkotahkon vieressä sijaitseva, upea rantahuvila Villa Ozero. Nyt PeeÄssältä hankitut huoneistot tuovat lisää vuodepaikkoja erityisesti aivan ydinkeskustan valikoimaan.

Toivaset uskovat Tahkon vetovoimaan ja kutsuvat muitakin investoimaan rohkeasti.

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Tahko Apartments

Esittelyssä

Majoitus

Esittelyssä

Huoneistot