Kuopiorock julkaisi lisää esiintyjiä

Kuopiorock julkaisi lisää esiintyjiä

Kuopiorock julkaisi Puistolavan nimiä

Savon suurin rokkijuhla, nykyisin myös Suomen helteisimmäksi festivaaliksi tituleerattu Kuopiorock juhlitaan tuttuun tapaan Kuopion Väinölänniemellä 29.-31.7.2020. Festivaali julkaisi kesän 2021 esiintyjiä ensimmäisenä Suomessa jo viime keväänä, kun festivaalin esiintyjistä julkaistiin Nightwish sekä alankomaalainen Within Temptation. Marraskuussa Kuopiorock julkaisi runsaasti ohjelmaa, artistien esiintymispäivät sekä avasi myyntiin lisää lipputyyppejä. Nyt tapahtuma julkaisee myös Puistolavan esiintyjiä.

Kuopiorockin Puistolavalla raikaa tunnetusti rokki ja ensimmäiset esiintyjät on nyt julkaistu. Torstaina Puistolavalla tykittää Tumppi Varonen & Problems, perjantaina Antti Tuiskun keinuessa Stadionlavalla, Puistolavalla rokkaavat comebackin tekevä, ”Voit Sä Lopettaa” -hitistään tunnettu Juustopäät sekä Andy McCoy, joka ei esittelyjä kaipaa. Lauantaina Puistolavan valtaa crossover-yhtye Waltari.

Rokin 18-vuotissynttäreillä myös Puistolava juhlii ennen näkemättömän kovalla ohjelmalla ja haluttiin tuoda iloa Rokkikansalle vielä yllätysjulkaisun muodossa ennen joulua. Rokkilippu on varmasti toivottu lisä pukinkonttiin!”, kommentoi festivaalin tapahtumapäällikkö ja Puistolavan promoottori Allu Koskinen.

Päiväkohtainen esiintymisohjelma

  • torstai 29.7.2021: Within Temptation, Amorphis, Stam1na, Tumppi Varonen & Problems
  • perjantai 30.7.2021: Antti Tuisku, Vesala, Kaija Koo, Klamydia, Juustopäät, Andy McCoy
  • lauantai 31.7.2021: Nightwish, Amaranthe, Beast in Black, Lost Society, Waltari

Lisää Puisto- ja Stadionlavojen ohjelmaa julkaistaan alkuvuodesta 2021. Kaikki lipputyypit ovat nyt myynnissä, lukuun ottamatta jo loppuunmyytyjä 3 päivän VIP-lippuja, 2 päivän VIP-lippuja sekä lauantain VIP-lippuja.

Turvallinen ja vastuullinen festivaali

Kuopiorockin 18-vuotissynttäreitä oli tarkoitus juhlia jo kesällä 2020, mutta juhlia siirrettiin vuodella eteenpäin. Tapahtuma on käyttänyt tämän välivuoden elämyksellisen ja vastuullisen tapahtuman suunnitteluun, jossa kiinnitetään huomiota juhlien henkiseen sekä fyysiseen turvallisuuteen, yhdenvertaisuuteen ja ekologisuuteen, esimerkiksi tehostamalla siivousta ja kierrätystä, pintojen ja alueiden puhtaanapitoa sekä erilaisia desinfiointimahdollisuuksia.

Festari jatkaa myös Ekokompassityötä sekä tiivistää yhteistyötään viranomaisten kanssa, jolloin tapahtumaa suunnitellaan yhdessä viranomaisten ja asiantuntijoiden kanssa alueellisia ohjeita sekä määräyksiä noudattaen.

Tapahtuman turvallisuustoimenpiteisiin tulee kuulumaan myös yhteystietojen kerääminen osana lipunmyyntiä, jotta festivaali pystyy tiedottamaan mahdollisista tapahtumaan ja sen järjestämiseen liittyvistä muutoksista sekä informoimaan erityisesti turvallisuuteen liittyvistä seikoista mahdollisimman nopeasti ja avoimesti. Asiakastietoja ei tulla käyttämään markkinointitarkoituksiin, vaan niiden avulla palvellaan festariväkeä parhailla mahdollisilla tavoilla. Kuopiorockia tehdään yhdessä ja festivaalille on ensisijaisen tärkeää huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Kaikki artikkelin kuvat: Julius Konttinen.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Tapahtumat

Esittelyssä

Suunnittele matkasi

Artikkelit

Kuopiorock julkaisi lisää ensi kesän ohjelmistoa