Kuopiorock julkaisi lisää ensi kesän ohjelmistoa

Kuopiorock julkaisi lisää ensi kesän ohjelmistoa

  Marika Pulkkinen • 19.11.2020

Kuopiorock julkaisi lisää esiintyjiä
sekä päiväkohtaisen ohjelman

Kuopiorock, Savon suurin rokkijuhla juhlitaan Kuopion Väinölänniemellä 29.-31.7.2021. Festivaali julkaisi kesän 2021 artistikiinnityksiään ensimmäisenä Suomessa jo keväällä 2020. Tuolloin julkistettiin festivaalin esiintyjistä Nightwish sekä alankomaalainen Within Temptation. Nyt Kuopiorock julkaisee runsaasti uutta ohjelmaa, artistien esiintymispäivät sekä avaa myyntiin kaikki lipputyypit, lukuun ottamatta jo loppuunmyytyjä kahden, kolmen sekä lauantaipäivän VIP-lippuja.

Päiväkohtainen esiintymisohjelma julkaistiin ennätysaikaisin

Perinteisesti festivaalin päiväkohtainen ohjelma on julkaistu vasta keväällä, mutta poikkeusvuoden myötä halutaan rokkikansa virittää juhlatunnelmaan jo hyvissä ajoin.

Avajaispäivänä, eli torstaina 29.7., esiintyvät Within Temptationin lisäksi 30-vuotista uraansa juhliva Morphis sekä parhaillaan uutta levyä työstävä Stam1na.

Perjantaina nähdään muun muassa Suomen suurin poptähti Antti Tuisku, viime kesänä uuden albumin julkaissut Vesala, koko kansan popkuningatar Kaija Koo sekä tämän syksyn Vain elämää-ohjelmassa nähdyn Vesku Jokisen punkyhtye Klamydia.

Lauantaina nähdään ruotsalainen Amaranthe, kansainvälistäkin menestystä niittävä Beast In Black, trashmetalyhtye Lost Society sekä päivän kruunaa tietenkin Nightwish.

  • torstai 29.7.2021: Within Temptation, Amorphis, Stam1na
  • perjantai 30.7.2021: Antti Tuisku, Vesala, Kaija Koo, Klamydia
  • lauantai 31.7.2021: Nightwish, Amaranthe, Beast in Black, Lost Society

Kaikki lipputyypit myynnissä nyt

Kuopiorock avaa esiintyjäjulkaisujen myötä myös kaikkien lipputyyppien myynnin. Jäljellä on vielä pieni erä VIP-lippuja, mutta kahden, kolmen sekä lauantain VIP-liput ovat jo loppuunmyytyjä.

”VIP-liput ovat menneet kuumille kiville. Iso osa Kuopiorockin VIP-lipuista on niitä, joita myytiin jo kesälle 2020, mutta jotka asiakkaat ovat sitten säilyttäneet itsellään tullakseen festareille vuotta myöhemmin. Se on todella hieno asia, kertoo että meidän asiakkaamme ovat todella sitoutuneita Rokkiin. Saimme avattua nyt syksyllä todella pienen erän noita 3 päivän vippejä myyntiin, ja ne menivät kaikki 10 minuutissa. Oli hurjaa!”, kommentoi VIP-lippujen menekkiä festivaalin tapahtumapäällikkö Allu Koskinen.

”Nyt julkaisemme myyntiin loputkin VIP-liput: meillä on jäljellä enää pienet erät torstain ja perjantain päiväkohtaisia VIP-lippuja. Ne tulevat myyntiin Tikettiin ja Lippu.fi:hin. Niiden kanssa kannattaa oikeasti pitää kiirettä. Muita myyntiin julkaisemiamme pääsylippuja ovat normaalit 1 päivän liput, 2 päivän liput sekä kaikki Rokin oman leirintäalueen liput.”, Koskinen jatkaa.

Kaikki lipputyypit sekä hinnat löytyvät Kuopiorockin verkkosivuilta!

Osta liput

Turvallinen ja vastuullinen Kuopiorock

Festari järjestetään tulevana kesänä 18. kerran. 18-vuotissynttäreitä oli tarkoitus juhlia jo kesällä 2020, mutta juhlia siirrettiin vuodella eteenpäin. Kuopiorock on käyttänyt tämän välivuoden elämyksellisen ja vastuullisen tapahtuman suunnitteluun, jossa kiinnitetään huomiota juhlien henkiseen sekä fyysiseen turvallisuuteen, yhdenvertaisuuteen ja ekologisuuteen, esimerkiksi tehostamalla Kuopiorockin siivousta ja kierrätystä, pintojen ja alueiden puhtaanapitoa sekä erilaisia desinfiointimahdollisuuksia. Festari jatkaa myös Ekokompassityötä sekä tiivistää yhteistyötään viranomaisten kanssa, jolloin tapahtumaa suunnitellaan yhdessä viranomaisten ja asiantuntijoiden kanssa alueellisia ohjeita sekä määräyksiä noudattaen.

Kuopiorockin turvallisuustoimenpiteisiin tulee kuulumaan myös yhteystietojen kerääminen osana lipunmyyntiä, jotta festivaali pystyy tiedottamaan mahdollisista tapahtumaan ja sen järjestämiseen liittyvistä muutoksista sekä informoimaan erityisesti turvallisuuteen liittyvistä seikoista mahdollisimman nopeasti ja avoimesti. Asiakastietoja ei tulla käyttämään markkinointitarkoituksiin, vaan niiden avulla palvellaan festariväkeä parhailla mahdollisilla tavoilla. Kuopiorockia tehdään yhdessä ja festivaalille on ensisijaisen tärkeää huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Kaikki artikkelin kuvat: Julius Konttinen.

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Tapahtumat

Esittelyssä

Suunnittele matkasi

Esittelyssä

Majoitus