Kuopion Musiikkikeskus avautui jälleen yleisölle
  Marika Pulkkinen • 11.08.2020

Kuopion Musiikkikeskus avautui jälleen yleisölle

Kuopion Musiikkikeskus avautui yleisölle 10.8. alkaen, ja talon lipunmyynti palvelee asiakkaita jälleen tuttuun tapaan. Kuopion Musiikkikeskuksessa toimitaan voimassa olevien turvallisuussuositusten mukaisesti. Alkusyksyn 2020 esityksiin myynnissä on vain osa katsomopaikoista, näin yleisölle pystytään varmistamaan riittävät turvavälit.

Kuopion Musiikkikeskus toivottaa yleisön jälleen tervetulleeksi taloon sekä lippuostoksille. Talon henkilökunta on perehdytetty turvallisuusasioihin, uusia turvallisuussuosituksia seurataan aktiivisesti ja niihin reagoidaan viipymättä. Noudattamalla tuttuja ohjeita myös asiakkaat voivat tehdä tapahtumista mahdollisimman turvallisia.

Kuopion Musiikkikeskuksen kolme tärkeintä turvallisuusohjetta asiakkaille:

  • Saavu Musiikkikeskukseen ja esityksiin vain täysin terveenä.
  • Huolehdi käsi- sekä yskimishygienista.
  • Pidä turvavälit myös jonottaessa ja yleisötiloissa.

Mikäli sairastut, voit perua Kuopion kaupunginorkesterin tai Kuopion Musiikkikeskuksen järjestämään esitykseen ostetut liput viimeistään 7 tuntia ennen esityksen alkua. Ulkopuolisten järjestäjien tapahtumien osalta peruutuskäytännöt vaihtelevat tapauskohtaisesti. Tarkemmat ohjeet lippuperuutuksiin löytyvät Kuopion Musiikkikeskuksen verkkosivuilta.

Syksyn aikana Kuopion Musiikkikeskuksessa on taas tarjolla monenlaisia elämyksiä.

Tutustu ohjelmistoon!

Hygieniaan panostetaan erityisen huolellisesti

Käsidesiä on helposti saatavilla mm. sisäänkäyntien, lippukassan, narikan ja ravintolan yhteydessä ja lisäksi siivousta tehostetaan tapahtumien yhteydessä. Yleisön turvavälien takaamiseksi saliin otetaan enintään 300 henkilöä. Katsomossa on käytössä joka toinen istuin, joka toiselta riviltä, mutta saman seurueen jäsenet voivat kuitenkin siirtyä vierekkäisille istuimille. Narikka on maksuton vähintään syyskuun ajan, mutta takit voi myös ottaa mukaan saliin. Isot laukut ja esimerkiksi sateenvarjot tulee jättää säilytykseen.

Lipunmyynti palvelee taas normaalisti

Kuopion Musiikkikeskuksen lipunmyynti palvelee jälleen asiakkaita maanantaista perjantaihin klo 12-17 tai esityksen alkuun ja viikonloppuisin tuntia ennen esitystä. Pääsyliput suositellaan ostamaan etukäteen verkkokaupasta. Paikan päällä tehtävissä ostoksissa suositellaan käyttämään kortti- ja lähimaksua. Lippuja talon esityksiin voi ostaa myös Kuopio Infosta, 2.9. alkaen Kuopion kaupunginteatterista, Sokos Kuopiosta ja muista Lippupisteen valtakunnallisista myyntipisteistä. Kuopion kaupunginorkesterin syyskauden 2020 ohjelmatietoja julkaistaan elokuun aikana. Kaupunginorkesterin tulevalle syyskaudelle ei myydä kausikortteja.

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Kuopion Musiikkikeskus

Yritykset

Kuopion kaupunginteatteri

Esittelyssä

Tapahtumakalenteri