Tahkolle padel-kenttä jo tänä kesänä
  Salla Kotsalainen • 15.05.2020

Tahko Spa Hotelliin
uusi padel-kenttä

Tahkon monipuolinen aktiviteettitarjonta lisääntyy entisestään, kun Tahko Spa Hotel avaa uuden padel -kentän päärakennuksen länsipuolelle. Kenttä on tavoitteena avata kesäkuussa 2020.

”Padel -kentälle on Tahkolla ollut kysyntää jo aiemminkin. Haluamme myös omalta osaltamme olla kehittämässä alueen aktiviteettitarjontaa, joten tuomme nyt Tahkon kesään kokonaan uuden ulkoharrastuksen”, kertoo Tahko Spa Oy:n hallituksen puheenjohtaja Heikki Vienola.

”Tahko Spa Hotellin muihin harrastusmahdollisuuksiin sekä monipuolisiin majoitus- ja ravintolapalveluihin yhdistettynä padel-kenttä on hyvä lisä tarjontaamme”, Vienola jatkaa.

Tekemistä sisällä ja ulkona

Tahko Spa Hotellin aktiviteettivalikoimaan kuuluvat padelin lisäksi mm. tennis, kuntosali, keilahalli, kylpylä, monitoimiareena sekä erilaiset liikunta- ja hyvinvointipalvelut.

Päärakennuksesta löytyy myös sisäaktiviteettipuisto SuperCorner Tahko sekä ravintolapalvelut. Tahko Spa Hotellin kokonaisuutta täydentää hienosti myös koko perheen suosikkipaikka, kahdeksan hehtaarin kokoinen Tahkon lähiliikuntapuisto.

”Haluamme toivottaa kaikenikäiset matkailijat lämpimästi tervetulleiksi Tahkolle. Tekemistä riittää ympäri vuoden!”, kommentoi Kansainvälisen myynnin myyntipäällikkö Minna Hirvonen Tahko Spa Hotellista.

Kahdeksan hehtaaria seikkailua

Upea virkistysalue Tahko Spa Hotellin vieressä.

Lue lisää

Padel -kentälle on Tahkolla
ollut kysyntää jo aiemminkin.”

Padel on tällä hetkellä yksi maailman nopeimmin kasvavista mailapeleistä. Lajissa yhdistyy tenniksen ja squashin ominaisuuksia ja pelaamisen voi aloittaa varsin matalalla kynnyksellä. Kuopio-Tahko alueella padelia voi pelata Tahkolle avautuvan kentän lisäksi myös Kuopion Bellanrannassa – sisä-ja ulkokentillä.

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Padel Club Finland Bellanranta

Esittelyssä

Aktiviteetit