Scandic Kuopio avaa jälleen ovensa maanantaina 4.5.2020
  yllapitaja • 04.05.2020

Scandic Kuopio avaa jälleen ovensa maanantaina 4.5.2020

Scandic Kuopio on ollut väliaikaisesti suljettuna huhtikuun aikana ja avaa jälleen ovensa majoitukseen maanantaina 4.5. klo 15. Hotellin ravintolatoiminta pysyy kuitenkin edelleen suljettuna viranomaismääräyksellä toukokuun loppuun asti. Aamiainen tarjoillaan take away -aamiaisena, jonka hotellivieras voi noutaa vastaanotosta ja syödä huoneessaan tai ottaa mukaansa. Lisäksi vastaanoton yhteydessä olevasta Scandic Shopista voi ostaa pientä syötävää ja juomia mukaan huoneeseen.

Entistäkin paremmat löylyt hotellin saunoissa

Olemme hyödyntäneet väliaikaisen sulun ja olemme uusimassa hotellin miesten ja naisten saunaosastot”, kertoo Scandic Kuopion hotellinjohtaja Mikko Mononen. ”Saunominen on elämys ja haluamme luoda laadukkaat puitteet sekä kotimaisille että kansainvälisille vieraillemme.

Uusittavan saunan lauteissa käytetään laadukasta ja kestävää noin 400 vuotta vanhaa kelohonkaa. Suihkutiloissa on trendikäs vaaleanharmaan kalanruotokaakelointi ja talon henkeen hyvin sopivat messinkiset suihkut. Suomalaiset Harvia Legend -kiukaat takaavat pehmeät löylyt ja Kastee-ilmankostutusjärjestelmä sopivan kosteuden koko saunomisajaksi. Uudet saunatilat valmistuvat Scandic Kuopio -hotellissa toukokuun loppupuolella.

Vuokraa työhuone tai majoitu pidempään

Scandic toi markkinoille uuden työntekijöitä helpottavan palvelun ja tarjoaa nyt hotellihuoneita työhuoneiksi. Monilla on tällä hetkellä haasteita tehdä töitä kotona, kun paikalla on koko perhe; kotoa käsin työskentelevä puoliso, lapset päiväkoti-ikäisistä koululaisiin sekä jatkuvasta seurasta onnelliset lemmikkieläimet. Työhuone hotellissa tarjoaa rauhallisen työympäristön sekä toimivan wi-fin.

Välillä on tarvetta myös pidempiaikaiselle majoitukselle remontin, opiskelujen tai työmatkojen ajaksi. Siihen Scandic-hotellit tarjoavat edullista useamman päivän majoitusmahdollisuutta.

Scandic Hotels on asentanut läpinäkyvästä plexilasista valmistetut pisarasuojat hotellien vastaanottotiskeille. Asiointi vastaanotossa tapahtuu siis normaalisti, kuten tähänkin saakka. Scandicin väki toivoo, että myös vieraat pitävät riittävän turvavälin muihin vieraisiin liikkuessaan hotellin yleisissä tiloissa. Lisätietoja muista avoinna olevista Scandic-hotelleista sekä toiminnasta tässä poikkeustilanteessa löytyy verkkosivuilta.

Saatat olla kiinnostunut

Yritykset

Scandic Kuopio

Esittelyssä

Majoitus

Esittelyssä

Syö ja juo