IRONMAN Finland Kuopio-Tahko siirtyy järjestettäväksi vuosina 2021-2023

IRONMAN Finland Kuopio-Tahko siirtyy järjestettäväksi vuosina 2021-2023

Tahkolla 8.8.2020 järjestettäväksi suunniteltu IRONMAN Finland Kuopio-Tahko perutaan tältä vuodelta vallitsevan koronatilanteen vuoksi. Tapahtumaan ilmoittautuneille on toimitettu henkilökohtaisesti ohjeet osallistumisen siirrosta.   

”Olemme neuvotelleet Kuopion kaupungin ja alueen merkittävimpien yritysten kanssa kolmevuotisen sopimuksen siirtämisestä vuosille 2021-2023”, kertoo tapahtumapäällikkö Juuso Kutvonen.  

IRONMAN Finland Kuopio-Tahko järjestetään seuraavan kerran 14.8.2021.

Vaikkei tapahtumaa tänä vuonna nyt järjestetäkään, tulee IRONMAN Finland Kuopio-Tahko vuonna 2021 olemaan IRONMANin historian pohjoisin kilpailu ja samalla ensimmäinen Suomessa koskaan järjestetty täysmatkan IRONMAN -tapahtuma. Triathlonin täysmatkalla kilpailtavat matkat ovat 3,8km uinti, 180km pyöräily sekä 42,2 km juoksu. Triathlonilla on Tahkon kanssa oma historiansa, sillä Finntriathlon Tahko -tapahtumaa on järjestetty alueella jo kuutena edellisenä kesänä, alkaen vuodesta 2014.

Alkuperäisen suunnitelman mukaisesti myös vuoden 2021 IRONMAN Finland Kuopio-Tahko tarjoaa 40 tavoiteltua ikäryhmän paikkaa IRONMANin MM-kisoihin Kailua-Konaan, Havaijille 2021.

Majoitusten ja
muiden varausten siirto

Tahkolta ja lähipaikkakunnilta majoituksia varanneiden ja muita matkajärjestelyitä tehneiden tulee olla yhteydessä siihen tahoon, josta kyseiset palvelut on varattu.

Useimmissa tapauksissa varaukset voi siirtää helposti suoraan seuraavalle vuodelle, mutta siirroista ja mahdollisista peruutuksista tulee olla erikseen yhteydessä. Nämä eivät siirry automaattisesti.

  • Yhteystiedot urheilijoille:
    • Athlete Services: tahko(at)ironman.com

IRONMAN.com

Lue lisätiedot IRONMANin verkkosivuilta.

Lue lisää