Tahkokarting aloittaa Razer -safarit ensimmäisenä Suomessa
  Salla Kotsalainen • 08.01.2020

Tahkokarting aloittaa Razer -safarit ensimmäisenä Suomessa

Tahkolla jääkartingia järjestävä Tahkokarting laajentaa toimintaansa ja tuo nyt palveluvalikoimaansa täysin uudenlaiset,  Polaris RZR 1000 -mönkijäautoilla ajettavat safarit.

Kaksipaikkaiset RZR -autot eli Razerit ovat nelivetoisia, tieliikennekäyttöön rekisteröityjä menopelejä, joita on helppo käsitellä ja ajaa. Tehokkaat nelitahtimoottorit tarjoavat myös riittävästi voimaa kaikenlaiseen maastoon.

Ryhmille suunnatut ajosafarit soveltuvat kaikille B – tai 15-vuotiasta alkaen T -ajokortin omaaville kuljettajille. Kyydissä istuva ei tässäkään menopelissä korttia tarvitse ja koska autot ovat kaksipaikkaisia, voi safarille osallistua helposti myös vaikkapa perheen kesken. Liikenteeseen lähdetään käyttöopastuksen jälkeen, aina oppaan johdolla. Alkuvaiheessa safareita pystytään järjestämään 4-10 henkilön ryhmille kerrallaan ja valikoimasta löytyy vaihtoehtoja yhden ja kahden tunnin safareista jopa kolmen tunnin vauhdikkaampiin reissuihin.

Nyt mennään!

Olemme käyneet testaamassa autoilla erilaisia alustoja ja jo heti alkuun pääsemme ajamaan upeissa maisemissa niin maastossa, jäällä kuin metsäteilläkin. Siirtymät Tahkon keskustasta muille reiteille ajetaan maantietä pitkin”, kuvailee Tahkokartingin yrittäjä Mikko Almgren”Razerit ovat siitä hauskoja menopelejä, että niistä on yhtä lailla iloa esimerkiksi pitkän linjan kelkkakuskeille kuin vaikkapa nelihenkiselle perheelle. Safarin luonne ja kesto toki vaihtelee ryhmittäin, mutta mieleenpainuvia elämyksiä on varmasti luvassa ihan kaikille!”, Almgren jatkaa iloisena.

Tahkon Razer -safarit starttaavat Break Sokos Hotel Tahkon edustalta, aivan Tahkon keskustasta, jossa muut palvelut ravintoloista varusteiden vaihtopaikkaan ovat helposti saatavilla.

Safarit starttaavat keskeiseltä paikalta!

Jääkarting jatkaa tutulla paikallaan Tahkolahdella

Yhdeksi kaiken ikäisten kävijöiden suosikkiaktiviteetiksi noussut jääkarting jatkaa tutulla paikallaan, Tahkolahden jäällä myös tänä talvena. Jääkartingia Tahkolla ajetaan nyt kolmatta talvea. Alkutalven leudoista keleistä huolimatta ensimmäiset IceKarting -kisat päästiin ajamaan jo tällä viikolla ja tänäkin vuonna luvassa tulee olemaan niin ryhmille kuin ohikulkeville lomalaisille sopivia paketteja yrityksen tai kaveriporukan jääratakisoista non stop -ajeluun.

Hiihtolomaviikkojen ajaksi Tahkolle tuodaan myös juniorikuskeille sopivia autoja. Samalla jäälle rakennetaan myös oma, erillinen rata heitä varten. Mikäli vauhdin hurmaa haluaa tulla testaamaan jo aiemmin, voi nykyisilläkin autoilla ajaa kuka tahansa yli 140 cm pitkä kuljettaja.

Jääkarting vai Razer -safari? Ehkä molemmat?

Tutustu RZR -safareihin sekä IceKartingiin osoitteessa tahkokarting.fi ja varaa oma hauskanpitohetkesi nyt!

Saatat olla kiinnostunut

Esittelyssä

Karting

Yritykset

Tahko 1ceKarting

Esittelyssä

Aktiviteetit