Kylpylähotelli Rauhalahti kiinnostaa ja kehittyy

Kylpylähotelli Rauhalahti kiinnostaa ja kehittyy

Kuopion kaupungin vuonna 2019 teettämän tutkimuksen mukaan yksi Kuopio-Tahko alueen kiinnostavimmista ja tunnetuimmista matkailu- ja tapahtumakohteista on Kylpylähotelli Rauhalahti. Kiinnostavuus ja tunnettuus yhdessä monipuolisen palvelu- ja ohjelmatarjonnan sekä sitoutuneen henkilökunnan kanssa ovat siivittäneet kylpylähotellin menestystä myös viime vuonna. Tänä vuonna palvelutarjonta tulee kasvamaan myös uudella studiohotellilla.

Kokonaisliikevaihto sekä hotellin käyttöaste kasvoivat

Kylpylähotelli Rauhalahden majoitusmyynti kasvoi edellisvuodesta lähes 7 prosenttia ja hotellin käyttöaste kohosi lähes 75 prosenttiin. Majoittujista 72 % oli loma-asiakkaita, 15 % yritysasiakkaita ja 13 % tuettuja lomalaisia. Myös ravintola- ja kylpylämyynti kasvoivat edellisvuodesta ja koko talon liikevaihto oli n. 8,6 miljoonaa euroa, eli kasvua edellisvuoteen on jopa 6 prosenttia.

”Rauhalahden hyvää menestystä selittää monipuolinen loma- ja palvelutarjonta, onnistunut ohjelmisto ja tasokas keittiö sekä ennen kaikkea sitoutunut henkilökunta, joka edesauttaa luomaan hyvän tunnelman Rauhalahteen”, iloitsee johtaja Maarit Paunonen.

Kylpylähotelli Rauhalahti, kylpylä
Myös Rauhalahden kylpylämyynti kasvoi edellisvuoteen verrattuna.

Rauhalahden majoitustarjonta kasvaa helmikuussa

Rauhalahteen avataan helmikuun ensimmäisenä päivänä uusi studiohotelli, joka kasvattaa Rauhalahden majoituskapasiteettia 15 huoneella. Studiohotelli sijaitsee kylpylähotellin ja huoneistohotellin välimaastossa, lähellä Kallavettä. 23 m2 huoneet ovat hotellitasoa, varustettuina kylpyhuoneella, minikeittiöllä, jäähdytyksellä ja omalla terassilla. Studioihin on huonekohtainen sisäänkäynti ja 3 studiota on yhdistettävissä avaamalla lukittavat väliovet. Rauhalahti on Kuopion toiseksi suurin majoittaja. Kylpylähotellissa on 106 huonetta, huoneistohotellissa 46 huoneistoa ja studiohotelli mukaan luettuna vuodepaikkoja on yhteensä reilut 600.

Jätkänkämpän savusaunaa remontoidaan tammikuussa

Jätkänkämpän savusaunalla tehdään kiuasremontti, jonka vuoksi saunan arvioidaan olevan suljettuna 31.1. saakka. Jätkänkämppä on käytössä normaalisti ja ohjelmallisia perinneiltoja järjestetään joka tiistai 14.1. alkaen. Nauti herkullinen kämppäateria buffetpöydästä, suomalaisesta hanurimusiikista, yhteislaulusta ja kämppätansseista. Kattaukset ovat klo 16.30 ja 19, joihin suositellaan ennakkovarausta.

Jätkänkämpän-perinneillat
Jätkänkämpän perinneiltoihin kuuluu päivällisen lisäksi livemusiikkia.

Saatat olla kiinnostunut

Kylpylähotelli Rauhalahti
+358 30 608 30 Yrityksen kotisivu
Yritykset

Kylpylähotelli Rauhalahti

Kylpylähotelli Rauhalahti tarjoaa elämyksiä kokouksiin ja vapaa-aikaan upealla paikalla järven rannalla, Kuopion kaupungin laitamilla vain 5km päässä keskustasta.

Aktiviteetit, ERG, Hotellit, Kokoukset, Kylpylät, Saunat, Syksy
Esittelyssä

Kylpylät

Alueen kuudesta kylpylästä löytyy liukumäkiä lapsille ja poreita aikuisille, hemmotteluhoitoja, pelejä ja treeniä, viihtyisää majoitusta, herkullista ruokaa, iltahuveja ja ulkoilua upeassa luonnossa.

 
Esittelyssä

Majoitus

Löydä loman mukavin majoitus alueen hotellien, huoneistojen, kylpylöiden, hirsimökkien, huviloiden, lomakylien ja leirintäalueiden valtavasta valikoimasta.