KUOPION KAUPUNGINTEATTERI

KULTTUURIELÄMYKSIÄ KAIKENIKÄISILLE

Kuopion kaupunginteatteri on Itä-Suomen suurin ammattiteatteri. Toiminta perustuu teatteriesitysten tuottamiseen pääosin oman henkilökunnan voimin. Keväällä 2012 teatteritalossa aloitettiin 2 vuotta kestävä peruskorjaus, joka valmistui kesäkuussa 2014. Toiminta uudistuneessa talossa aloitettiin elokuussa 2014 ja tilat ovat osoittautuneet erinomaisiksi.
Teatteriesityksiä nähdään kahdella eri näyttämöllä: Minna-näyttämöllä on 464 paikkaa, maksimissaan 6 pyörätuolipaikkaa, Maria-näyttämöllä 184 paikkaa, joista maksimissaan 4 pyörätuolipaikkaa. Lisäksi pienimuotoisia esityksiä tuotetaan kiertueille.

Teatterin lipunmyynti sijaitsee ala-aulassa heti pääovien jälkeen oikealla. Teatterin lippukassa on avoinna kaksi tuntia ennen esitystä ja tapahtumien yhteydessä sekä lauantaisin klo 12–18.
Teatteriesitysten yhteyteen on mahdollista yhdistää teatteriravintolamme maittava lauantaibrunssi. Ryhmille on tarjolla erilaisia show & dinner –paketteja, joiden parissa voi viettää ikimuistoisen hetken teatterissa.

Tervetuloa viihtymään!

Tutustu Kuopion kaupunginteatteriin

Tulevat näytökset