Teatterit

Viihdettä läpi vuoden

Kuopio ja koko Järvi-Suomi on maan kärkeä myös mahtavan tapahtumatarjontansa puolesta, eikä tässä luonnollisesti tehdä poikkeusta myöskään teatteriviihteen saralla. Alueen tunnetuin teatteri on Kuopion kaupunginteatteri, jossa nähdään vuosittain noin 300 korkeatasoista esitystä. Syyskuun alusta toukokuun loppuun kestävän teatterikauden ohjelmistoon mahtuu niin musikaaleja, draamaa, huumoria, farsseja, lastennäytöksiä kuin huippuvierailujakin. Viihdettä ja suuria tunteita tarjoillaan siis hyvin monipuolisesti – kahdella eri näyttämöllä – syys- ja kevätkauden ohjelmistoilla!  Majoituksen sisältävät teatteripaketit, vivahteikkaat ruokaravintolat sekä muut aktiviteetit ja shoppailumahdollisuudet täydentävät teatterimatkaa Kuopiossa.

Vähintäänkin vilkasta on myös Järvi-Suomen kesäteatterielämä. Alueella on kymmeniä harrastus- ja ammattilaisvoimin pyörivää kesäteatteria, jotka heräävät loistoonsa toinen toistaan värikkäämmillä näytelmillä. Vaihtoehtoja löytyy sekä kivenheiton päässä Kuopion keskustasta kuin sopivien päiväretkien päässä lähiseuduilla, hyvin monipuolisissa miljöissä.

Tahkolla joka kesäinen vierailu on Tahko Spa Hotellin Kesäteatterishow, joka rantautuu matkailualueen ytimeen heinäkuuksi.  Erilaisia pienempiä vierailuja nähdään muun muassa alueen ravintoloissa ja erilaisten tapahtumien yhteydessä, PopUp- tai Show & Dinner -hengessä.

Tulossa olevat esitykset