Rakastu shoppailuun

Löydä elämänmakuisimmat hetket

Odotettua omaa aikaa, jälleennäkemisiä, uusia tuttavuuksia, hauskanpitoa, hemmottelua, ideoita ja inspiraatiota. Tätä tarkoittavat Kuopion monipuoliset ostosmahdollisuudet kaupungin ytimessä sekä lyhyen bussimatkan päässä Itä-Suomen suurimmassa kauppakeskuksessa.

Kuopion keskustaan on antoisaa tulla niin nopealle visiitille kuin pidemmällekin kaupunkilomalle. Shoppailijan tervetulleeksi toivottavat isot tavaratalot, maankuulua toria ympäröivät pikkuputiikit, kotoisat kahvilat, ravintolat, erikoisliikkeet, hotellit ja viihtyisät virkistysalueet, joihin vaihtuvat vuodenajat tuovat aina uuden ilmeensä.

Matkus Shopping Centerissä vierailijaa odottaa ainutlaatuinen yhdistelmä kansainvälisiä huippubrändejä sekä paikallisia toimijoita, jotka yhdessä IKEA-tavaratalon kanssa muodostavat vertaansa vailla olevan tuote- ja palvelukattauksen. Inspiroivista ideoista ja uusimmista trendeistä on helppo nauttia yksin, kaksin tai vaikka koko perheen voimin, sillä saman katon alta löytyvät liikkeet, ravintolat sekä erilaiset virkistystilat pitävät huolta shoppailun ja lepotaukojen sopivasta suhteesta.

Löydä elämänmakuisimmat hetket ja rakastu shoppailuun Järvi-Suomen matkailun pääkaupungissa!

Poimintoja tapahtumakalenterista

Maksimoi mukavuus

Rakastu shoppailuun

Matkus Shopping Center

Armoria

Sokos Kuopio

Nina & Henri Kuopio

Prisma Kuopio

Kodin Terra Kuopio

tahko välinevuokraus

SkiMac Tahko | Shop & Rental

S-market Nilsiä

Sale-lähikauppa