Mönkijäsafarit

Mönkijäsafari sopii kaikille

Pohjois-Savon upeat järvimaisemat tarjoavat vauhdin ystäville viihdettä myös mönkijän selästä käsin. Toiminnalliset safarit sopivat loistavasti niin kaveriporukoille kuin yritysryhmille ja lyhyemmille reissuille voi lähteä myös vaikkapa perheen kesken.  Upeat maastoreitit sekä asiantunteva opastus tarjoavat mahdollisuuden kokea Järvi-Suomen luonto aivan uudella tavalla.

Mönkijäsafareita järjestetään Tahkolla, jossa tämä ohjelmapalvelu on mukava tapa tutustua alueeseen ystävien tai työporukan kesken. Tahkon maastoissa pääset kokemaan suota, kiviä ja pitkospuita sekä vaihtelevia nousuja ja laskuja. Mönkijällä ajaminen on enemmän tarkkuutta vaativaa kuin vauhtiajoa ja niinpä lajin luonteeseen kuuluu myös ajoittainen mutaan kiinni jääminen ja sitä seuraava ryhmänhenkeä kohottava ongelman ratkaisu. Vauhdin vastapainona mönkijäreissuihin kuuluu myös rauhoittuminen nuotion äärellä täydessä hiljaisuudessa.

Mönkijäsafarit ajetaan aina ohjattuina, joten reissut sujuvat asiantuntevassa opastuksessa. Tarjolla on erilaisia, ensikertalaisillekin sopivia vaihtoehtoja muutaman tunnin retkistä useamman päivän reissuihin. Mönkijäsafariin voi yhdistää vaikkapa läheisellä ampumaradalla suoritettavaa Movie Guns -ammuntaa tai jännittävän köysilaskeutumista kallion jyrkänteeltä.

Katso @kuopiotahko-tililtä
lisää kuvia!

Katso lisää

Facebook feed

20.06.2018

Tahko Juhannus rakentuu vauhdilla. Huikea Jussi on tiedossa Tahkolla! #tahkojuhannus #tahko

Lue lisää
20.06.2018

Sehän on kohta juhannus! Kuopion alueella on tarjolla monenmoisia juhannusjuhlia. Yksi perinteisimm...

Lue lisää
19.06.2018

Enää neljä yötä kun Pehkubaari avaa ovensa kesäkauteen! 👍☀️😎 Pehkubaari palvelee 23....

Lue lisää
18.06.2018

KalPa kävi treenaamassa Tahkolla kolme päivää! Keskiviikko koostui yksilökilpailuista, torstai ...

Lue lisää