Kylpylät

Hyvän olon kylpylät Kuopiossa

Pienikin visiitti tai loma kylpylässä antaa iloa ja virtaa pitkäksi aikaa! Trooppisissa elämyskeitaissa kivaa on koko perheellä ja aikuistenkin kesken leppoisaa. Alueen kuudesta suosituista kylpylöistä löytyy mahtavasti mukavaa tekemistä, liukumäkiä lapsille ja poreita aikuisille, hemmotteluhoitoja, pelejä ja treeniä, viihtyisää majoitusta, herkullista ruokaa, iltahuveja ja ulkoilua upeassa luonnossa.

Kuopiossa Kylpylähotelli Rauhalahti sijaitsee noin viiden kilometrin päässä torilta ja Kylpylähotelli Kunnonpaikka puolestaan 10 km torilta pohjoiseen päin, molemmat hyvien bussiyhteyksien päässä keskustasta. Virkistyskylpylä Fontanella löytyy aivan Siilinjärven keskustasta lähellä rautatieasemaa ja toimii myös pysähdyspaikkana autolla Kuopiosta Tahkolle suunnatessa. Tahkon kylpylä- ja hyvinvointikokonaisuus Tahko Spa Hotel puolestaan palvelee aivan matkailualueen sydämessä. Tutustua kannattaa ehdottomasti myös Kuopion eteläpuolella, Leppävirralla sijaitsevan Sport & Spa Hotel Vesileppiksen monipuoliseen palvelutarjontaan sekä pohjoisempana, Iisalmen seudulla olevaan Runnin Kylpylään.

Kaikki  kylpylät sijaitsevat Kuopion lähellä, sillä kauimmainenkin on alle 1,5 tunnin automatkan päässä keskustasta.

Tutustu myös näihin!

kunnonpaikka ohjelma

Kylpylähotelli Kunnonpaikan joulupaketti

Kunnonpaikan joulu on tehty hurmaavista jouluherkuista, kylpylän lämpöisistä poreista, savusaunan lempeistä löylyistä, jouluisesta perinneohjelmasta sekä kinkun sulattelusta virkistävän liikunnan parissa.
alk. 363 € / hlö / 3 vrk

Rauhalahdessa viihtyy koko perhe!

Kuopion Rauhalahdessa syyslomilla viihtyy koko perhe ja tekemistä riittää aamusta iltaan! Koe kylpylän lämpö, ihastuttava luonto, nautiskele iltaviihteestä tai poikkea shoppailun ja kulttuurin äärelle.
alk. 155 € / perhe / vrk

Joulu Vesileppiksessä

Nauti juhla-aterioista, kylpylästä ja jouluisesta ohjelmasta. Hinnat sis. majoituksen, jouluista ohjelmaa, aaton ja joulupäivän juhlapäivälliset sekä kylpylän ja kuntosalin käytön. Saatavilla 23.-27.12.2019 väliselle ajalle.
alk. 193 € / hlö / 2 vrk

Kuopion Saana | Sauna & Spa

Saanan Sauna & Spa osastolla itseään voi hemmotella yleissaunassa, savusaunassa sekä ulkoalueen lämminvesialtaissa. Tiloista löytyy myös sisäporeallas, putoussuihkut, elämyssuihku ja lämmitettäviä lepotuoleja.
12-18 € / hlö / 2 tuntia

Golden Resort | Kylpyläpaketti

Tahko Golden Resortin Kylpyläloma sisältää majoituksen upeissa paritalohuviloissa max. 8 henkilölle sekä kylpyläliput Tahko Spa Kylpylään koko porukalle.
alk. 56 € / hlö / vrk

Tahko Spa Hotellin joulu

Ulkoile, rentoudu, syö hyvin ja nauti kiireettömästä joulusta rakkaittesi seurassa. Tahko Spa Hotellin joulupaketit varattavissa 3 vrk - viikon ajaksi ja hintaan sisältyy myös 2 kpl kylpylälippuja / hlö. Tutustu ja ihastu!
alk. 40 € / hlö / vrk