Golf

Varaudu viihtymään

Luonnonkauniit savolaismaisemat ovat golfaajien mieleen – tarjolla on paitsi mahtavasti elämyksiä ja kesäistä silmäniloa, myös sopivasti haasteita niin konkareille kuin aloittelijoille. Lyhyiden välimatkojen ja alueen korkeatasoisen palvelutarjonnan myötä golfreissuun lähtee mieluusti myös muu perhe, sillä nähtävää ja koettavaa riittää kaikille mukana matkustaville. Kauempaa saapuvia vieraspelaajia hemmotellaan tasokkaan majoituksen ja green feen sisältävillä golfpaketeilla ja lomaohjelmaa voi täydentää vaikkapa yksilöllisellä tekniikkaopetuksella.

Tahkon golfkentät ovat maankuuluja kauneudestaan ja pelaajaystävällisyydestään. Puistomainen Old Course tarjoilee huikeat näkymät Tahkon vehreille rinteille, kenttä sijaitsee aivan Tahkon matkailukeskuksen ytimessä Syväri -järven rannassa. Klubirakennuksessa on caddiemasterin palvelut, Ravintola Wanha Klubi ja aurinkoinen terassi, saunat, kokoustilat sekä pro shop. Aiemmin Tahko New Coursena tunnettu kenttä muuttui jo viime kesänä kahdeksi itsenäiseksi 9-reikäiseksi kentäksi; Lake Courseksi ja Forest Courseksi.  Molemmille kentillä on käytössä omat varauskalenterit ja ne on mahdollista perätä yksittäin tai peräjälkeen. Kentät sijaitsevat viiden kilometrin päässä Tahkon keskustasta Golden Resort -alueella, joka tarjoaa kaikki lajipalvelut rangesta klubiin. Monenlaisiin tilaisuuksiin taittuva Ravintola Golden Resort palvelee läpi golfkesän ja upeat majoitusmahdollisuudet sijaitsevat nekin kentän maisemissa. Tahkon golfkesää värittää noin satakunta erilaista golftapahtumaa, joista osa ei ole edes niin kovin vakavia.

Savossa golfin ystäviä hemmotellaan myös Siilinjärvellä, jossa palvelee 36-reikäinen golfkeskus Tarinagolf. Vanha Tarina ja Uusi Tarina tarjoavat kaksi erilaista, korkeatasoista 18-reikäistä kenttää. Oheispalveluina Tarinasta löytyy kaikki golfkeskukseen kuuluvat oheispalvelut, kuten harjoitusalueet, klubiravintola, rantasauna, pro shop sekä tietenkin opetuspalvelut.

Kesän 2020 golfpaketit

Savon kauneimmat golfkentät