Aktiviteetit

Ainutlaatuisen aktiivinen lomakohde

Järvi-Suomen alueella – Kuopiossa, Tahkolla kuin Savossa muutoinkin – riittää loputtomasti mukavaa tekemistä kaikkina vuodenaikoina niin ulkona kuin sisälläkin. Puhdas luonto ja runsaslukuiset vesistöt ovat läsnä kaikkialla ja luovat mieleenpainuvia ulkoilumahdollisuuksia jokaisen ulottuville. Ainutlaatuisella alueella sijaitsevat sekä upeat retkeilykohteet, Suomen neljänneksi suurin hiihtokeskus, kansainvälisestikin kuuluisa Kallaveden luonnonluistelurata kuin myös monipuoliset kylpylät ja luonnonkauniit golfkentät. Kesäinen Kallavesi houkuttelee paitsi leppoisaan liikuntaan ja kala-apajille, myös nauttimaan Suomen runsaimmasta sisävesiristeilyjen tarjonnasta. Kuopiossa sijaitsee myös maailman suurin savusauna, jonka lauteilta voi pulahtaa suoraan raikkaaseen veteen – kesällä ja talvella. Tutustua kannattaa ehdottomasti myös alueen ostosparatiiseihin sekä tapahtumiin ja käyntikohteisiin.

Uusien lajien kokeilijat löytävät alueelta ammattitaitoiset opastajat, olipa kyse sitten lumikenkäilystä, maastopyöräilystä tai vaikkapa suppailusta. Moottoreita ja vauhtia rakastava voi hypätä moottorikelkan, mönkijän tai vesijetin selkään ja luonnonystäviä hemmotellaan kuvankauniilla retkeilyreiteillä taukopaikkoineen. Hiihtolatuja alueella on useita satoja kilometrejä, samoin kuin maastopyöräilyreittejä. Alamäkipyöräilijät viihtyvät Tahkon rinnealueen alamäkiradoilla, jossa kesäinen maisemahissi vie muutkin kulkijat huipulla olevaan postikorttimaisemaan.

Ajankohtaiset lomavinkit

Kuopion Saana | Sauna & Spa

Saanan Sauna & Spa osastolla itseään voi hemmotella yleissaunassa, savusaunassa sekä ulkoalueen lämminvesialtaissa. Tiloista löytyy myös sisäporeallas, putoussuihkut, elämyssuihku ja lämmitettäviä lepotuoleja.
12-16 € / hlö / 2 tuntia

Elämysilta Jätkänkämpällä

Rauhalahden Jätkänkämpän, kaikille avoimet tukkilais- ja savusaunaillat kesällä joka tiistai ja torstai klo 16 alkaen. Hinta sis. savusaunan Kallaveden rannalla, tukkilaisnäytöksen sekä kämppäillallisen haitarimusiikin säestyksellä.
35 € / henkilö

Astar -pakohuonepeli

Kuinka onnistuu tutkijaryhmän paluu planeetta Astarilta kohti maapalloa? Aikaa on vain 60 minuuttia, selviättekö haasteista ajoissa? Kylpylähotelli Kunnonpaikan uusin pakopelihuone on avoinna!
alk. 125 € / ryhmä
tahko safarit paintball

Paintball Tahkolla tai Kuopiossa

Vauhdikas värikuulapeli sopii kaikenlaisille, 6-100 henkilön porukoille! Tahko Safareiden upeat, rakennetut pelialueet löytyvät Tahkolta safaritalon vierestä sekä Kuopiossa Matkailukeskus Rauhalahdesta.
39 € / hlö

Tahkonrinteiden Maisemahissi

Tahkonrinteiden maisemahissi vie huipulle kolmena päivänä viikossa: torstaista lauantaihin klo 10.00-16.00 ( 27.6. – 9.8.2019 ) sekä syksyllä Oktoberfest -lauantaina 28.9. & syyslomaviikolla la-su 12.-13.10. – aina klo 10-16

Tahko Farmin lomaranneke

Tahko Farmin uutuus kätevä lomaranneke, jolla omatoimiselle farmikierrokselle pääsee loman aikana niin usein kuin haluaa! Tutustu myös muihin hiihtolomien ihastuttaviin ohjelmiin!
alk. 15 € / 1-3 päivää

Aktiviteetteja tarjoavat yritykset Kuopiossa, Tahkolla ja Savossa!

Kuopion Saana

Bellanpuisto Citygolf

Lakeland Lines | Roll Risteilyt

rauhalahti kuopio

Kylpylähotelli Rauhalahti

supercorner pitkälahti ja tahko

SuperCorner Pitkälahti

Tahko rinteet logo.

Tahkonrinteet

tahko välinevuokraus

SkiMac Tahko | Shop & Rental

Tahko Farmi

tahko spa hotel

Tahko Spa Kylpylä

Tahko Golf Club

Tahko Safarit

Metsäkartano

Kylpylähotelli Kunnonpaikka

Sport & Spa Hotel Vesileppis logo

Sport & Spa Hotel Vesileppis

Spa Hotel Runni

Ruukin Tupa

kasurila siilinjärvi

Kasurilan Hiihtokeskus