Tekemiset

Löydä loman toivotuimmat tekemiset

Pohjois-Savon puhdas luonto, Suomen neljänneksi suurin laskettelukeskus, kaikkialla kimaltelevat vesistöt, monipuoliset kylpylät, shoppailupaikat, nähtävyydet, tapahtumat sekä maankuulu kulttuurielämä antavat ehtymättömästi elämyksiä.

Kuopiossa yhdistyvät kaunis luonto ja kaupunkimaisema. Kallavedellä sisävesiristeilyt, melonta, suppailu ja vesijetteily vaihtuvat talvisin luisteluun ja potkukelkkailuun. Myös helposti saavutettavia hiihtolatuja kaupunkialueella on satoja kilometrejä. Kuopion museot, teatterit, taidenäyttelyt, konsertit, tanssit ja muut tapahtumat viihdyttävät vierailijoita ympäri vuoden.

Tahkon matkailukeskus laskettelurinteineen on  alle tunnin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta. Laskettelun ja hiihtämisen lisäksi aktiivilomailijaa houkuttavat luontoretkeily, maastopyöräily, moottorikelkkailu, jääkarting sekä kesällä esimerkiksi golf, suppailu, melonta, ratsastus ja kalastus. Värikkäät tapahtumat, huippuesiintyjät, maankuulu after ski sekä lapsille suunnatut ohjelmat tekevät Tahkosta koko perheen suosikkikohteen kaikkina vuodenaikoina.

Monipuolista tarjontaa löytyy myös Kuopion lähialueilta kuten Leppävirralta, Rautavaaralta ja Iisalmesta. Matkailijoiden suosikkeja ovat esimerkiksi Orinoron ja Pisan retkeilyalueet sekä Tiilikan ja Etelä-Konneveden kansallispuistot. Monipäiväiset vaellukset, päiväretket, nuotion äärellä evästely, sienestys ja marjastus sekä monet ilmaiset luonnon nähtävyydet ovat kaikkien ulottuvilla ja sopivat hotelliyöpyjänkin ohjelmaan.

Löydä loman toivotuimmat tekemiset suosikkiharrasteidesi joukosta tai sukella ikimuistoiseen seikkailuun uusien elämysten pariin!