Tekemiset

Aktiviteetit ja käyntikohteet

Neljän vuodenajan Pohjois-Savossa lähes kaikki on mahdollista! Puhdas luonto retkeilymahdollisuuksineen, Suomen neljänneksi suurin laskettelukeskus, kaikkialla kimaltelevat vesistöt, upean monipuoliset kylpylät, kekseliäät ja uuteen opastavat ohjelmapalveluyritykset, ostosparatiisit, nähtävyydet , tapahtumat sekä maankuulu kulttuurielämä antavat ehtymättömästi elämyksiä. Näiltä sivuilta löydät ajantasaista tietoa ja ideoita kaikkina vuodenaikoina, tervetuloa!

Kuopion kaupunkikeskustassa voit perinteisten kaupunkihuvien ja kulttuurin lisäksi nauttia upeista luontoelämyksistä. Kallavedellä sisävesiristeilyt ja melonta, suppailu, vesijetit ja muut kesäilot vaihtuvat talvisin retkiluisteluun ja potkukelkkailuun luonnonjäällä. Myös helposti saavutettavia hiihtolatuja kaupunkialueella on satoja kilometrejä. Kuopion kaupungin museot, teatteriesitykset, taidenäyttelyt, konsertit, tanssit ja tapahtumat kannattaa katsastaa jokaisella visiitillä!

Tahkon matkailukeskus upeineen laskettelurinteineen on vain alle tunnin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta. Perinteisen laskettelun ja hiihtämisen lisäksi suosittuja aktiviteetteja ovat kaikenlainen luonnossa retkeily ympäri vuoden, sekä maastopyöräily, moottorikelkkailu, jääkarting sekä kesäiset golf, suppailu, melonta, ratsastus, kalastus ja paljon muuta! Värikkäät tapahtumat, huippuesiintyjät, maankuulu after ski sekä lapsille suunnatut ohjelmat tekevät Tahkosta koko perheen lomaparatiisin – kaikkina vuodenaikoina!

Tekemistä ja nähtävää riittää myös muilla Kuopion lähialueilla, kuten esimerkiksi Leppävirran, Rautavaaran ja Iisalmen seuduilla. Oma lomaparatiisi voi joskus löytyä hieman kaupunkikeskustan ulkopuolelta, joten näihin uskomattoman monipuolisia palveluja tarjoaviin kohteisiin kannattaa ehdottomasti tutustua. Koko Pohjois-Savo on upeaa Järvi-Suomen luontomatkailualuetta, jossa kävijöiden suosikkeja ovat Tahkon lisäksi etenkin Orinoron ja Pisan retkeilyalueet sekä Tiilikan ja Etelä-Konneveden kansallispuistot. Päiväretket ja monipäiväiset vaellukset, evästelyt nuotiotulilla, sienestys ja marjastus sekä monet ilmaiset luonnon nähtävyydet ovat kaikkien ulottuvilla ja sopivat hotelliyöpyjänkin ohjelmaan.  Tuttujen omien harrasteiden lisäksi suosittelemme lämpimästi heittäytymään uuden kokeiluun, ikimuistoisten uusien elämysten keräilyyn!

Seuraavat tapahtumat

Ajankohtaiset vinkit!

Tahkon Feel Good Weekend 4.-6.10.2019

Hyvinvointiviikonloppu ystävien kesken? Lokakuinen Feel Good Weekend sisältää ohjatut treenit, ravitsemusterapeutti Hanna Partasen luennon sekä majoituksen ja ohjelman mukaiset ruokailut.
alk. 249 € / hlö / 2 vrk

Kuopion Saana | Sauna & Spa

Saanan Sauna & Spa osastolla itseään voi hemmotella yleissaunassa, savusaunassa sekä ulkoalueen lämminvesialtaissa. Tiloista löytyy myös sisäporeallas, putoussuihkut, elämyssuihku ja lämmitettäviä lepotuoleja.
12-16 € / hlö / 2 tuntia

Elämysilta Jätkänkämpällä

Rauhalahden Jätkänkämpän, kaikille avoimet tukkilais- ja savusaunaillat kesällä joka tiistai ja torstai klo 16 alkaen. Hinta sis. savusaunan Kallaveden rannalla, tukkilaisnäytöksen sekä kämppäillallisen haitarimusiikin säestyksellä.
35 € / henkilö

Astar -pakohuonepeli

Kuinka onnistuu tutkijaryhmän paluu planeetta Astarilta kohti maapalloa? Aikaa on vain 60 minuuttia, selviättekö haasteista ajoissa? Kylpylähotelli Kunnonpaikan uusin pakopelihuone on avoinna!
alk. 125 € / ryhmä
tahko safarit paintball

Paintball Tahkolla tai Kuopiossa

Vauhdikas värikuulapeli sopii kaikenlaisille, 6-100 henkilön porukoille! Tahko Safareiden upeat, rakennetut pelialueet löytyvät Tahkolta safaritalon vierestä sekä Kuopiossa Matkailukeskus Rauhalahdesta.
39 € / hlö

Tahko Farmin lomaranneke

Tahko Farmin uutuus kätevä lomaranneke, jolla omatoimiselle farmikierrokselle pääsee loman aikana niin usein kuin haluaa! Tutustu myös muihin hiihtolomien ihastuttaviin ohjelmiin!
alk. 15 € / 1-3 päivää

Tahko Safarit | Vuokraa elämyksellinen eFatbike

Vuokraa sähköavusteinen eFatbike Tahkolta tai Kuopiossa Puijolta ja suuntaa luonnon upeisiin maisemiin! Hintaan sisältyy pyörävuokraus, opastus, kypärä, lukko sekä reittisuositukset.
alk. 50 € / 3 h