Joulu

Joulu

Pieniä hetkiä, suuria muistoja.

Löydä joulurauha Järvi-Suomen syleilystä

Aika ja aito läsnäolo ovat parhaita lahjoja, joita voimme itsellemme ja läheisillemme suoda. Niitä varten tarvitsemme tilaisuuden pysähtyä ja antaa tilaa ajatuksillemme. Joulun alla se voi tarkoittaa vaikkapa luopumista kaikista juhlajärjestelyistä, rauhoittumista ja rakastumista hetkeen.

Mielenrauha saavutetaan sisältäpäin, mutta sopivia puitteita sen saavuttamiseksi ei sovi vähätellä. Arjesta irtautuminen ja omien ajatusten vapaalle päästäminen onnistuukin parhaiten paikassa, jossa voi hurahtaa hiljaisuuteen, herkutella hartaudella ja rentoilla rohkeasti sydämensä kyllyydestä.

Majoitu mukavasti ja tunnelmoi täysillä

Löydä joulun mukavin majoitus lomamökkien, huviloiden, hotellien ja huoneistojen valtavasta valikoimasta, tunnelmaan sopivat tekemiset, kiinnostavimmat käyntikohteet ja maukkaimmat makuelämykset.

Merkkaa sivulta löytyvät suosikkikohteesi sydämellä ja tallenna ne omaan reissuvihkoon. Näin loman suunnittelu onnistuu helposti ennakkoon ja parhaisiin hetkiin voi palata reissun jälkeen.

Tunnelmallinen kaupunkijoulu Kuopiossa

Kuopiossa joulua vietetään paitsi kaikkialta Suomesta kotipaikkakunnalleen saapuvien kodeissa, myös jouluasuun puetuissa hotelleissa ja mökeillä. Kaupunkijoulun viettoon on tarjolla niin täyden palvelun hotellipaketteja kuin erillisiä majoituksia, joihin yhdistää ruokailut valitsemissaan ravintoloissa. Joulun perinteisiin kuuluu myös Puijon joulurauhan julistus, kauniissa kaupungissa ulkoilu, luonnossa liikkuminen, rantasaunassa saunominen, joulukirkot ja -konsertit sekä muut aktiviteetit kuten kylpylässä rentoutuminen, shoppailu ja hiihtäminen.

Täyden palvelun joulu Tahkolla

Kuvankaunis Tahko on monelle paikka, johon kokoonnutaan yhteisen joulun viettoon ystävien, sukulaisten ja sukupolvien kesken. Alueen valtavasta mökkitarjonnasta löytyy mistä valita ja mukavaa tekemistä on tarjolla sporttailusta rentoiluun. Tahkon ravintolat palvelevat läpi joulun, joten keittiökiireet voi halutessaan ulkoistaa vaikka ihan kokonaan.

Joulun suosikkilajeja ovat laskettelu, hiihto, luonnossa liikkuminen ja ulkoilu sekä kylpylän lämmössä loikoilu ja kiireetön yhdessäolo. Tahkon jouluohjelmaan kuuluvat myös kauneimmat joululaulut, joulurauhan julistus sekä mahdollisuus käydä joulukirkossa.