Hiihtoloma

Lähde ulos, päästä lomafiilis sisään.

Hiihtoloma on parasta aikaa

Kotimaan hiihtolomakohteet Tahko, Kuopio ja koko Savon alue muodostavat ainutlaatuisen ympäristön, jossa yhdistyvät huippuluokan laskettelurinteet, kuvankaunis luonto, monipuoliset aktiviteetit, värikäs kaupunkielämä, tasokas ravintola- ja kulttuuritarjonta sekä taatusti lupsakkain lomatunnelma.

Kuin kotona, mutta rennommin

Mukavin majoitus valitaan lomamökkien, huviloiden, hotellien ja huoneistojen valtavasta valikoimasta. Lisää pakettiin sinulle sopivat tekemiset, kiinnostavimmat käyntikohteet sekä suosikkisi ravintoloiden joukosta ja koe elämäsi hiihtoloma Järvi-Suomen syleilyssä.

Löydä hiihtoloman parhaat tarjoukset sivun alaosasta, merkkaa suosikkisi sydämellä ja jaa reissuvihkosi muulle matkaseurueelle!

Kaikki parhaat talvilajit yhdessä paikassa

Talven monipuolisimpiin kotimaan lomakohteisiin lukeutuva Tahko ihastuttaa upeiden järvi- ja rinnemaisemien keskellä, alle tunnin ajomatkan päässä Kuopion keskustasta. Hiihtoloman suosikkilajeja ovat laskettelu ja lumilautailu, hiihtäminen, talvipyöräily ja talviretkeily eli kaikenlainen ulkoilmaelämän ja rentoilun yhdistäminen. Vauhdikkaampaa menoa kaipaavat voivat suunnata moottorikelkkasafareille tai kisata oman porukan kesken Tahkon upealla jääkarting-radalla. Ulkoilmalajien lisäksi tekemistä löytyy muun muassa kylpylästä, keilaradoilta, kuntosalilta, sisäseikkailupuistosta ja ihastuttavalta kotieläintilalta.

Koe lumoava luonto ja kaupungin kosketus

Kuopion talvi on ihastuttava yhdistelmä värikästä kaupunkielämää ja luonnonläheisyyttä. Shoppaile, ulkoile, syö hyvin, nauti tasokkaasta viihteestä ja kauneimmista käyntikohteista.

Luistele luonnonjäällä kaupungin kainalossa, koe Puijon Lumon taianomainen lumimaailma, sporttaile sisäliikuntapaikoissa, hiihtele pitkin kaupungin rantoja tai rentoile alueen kylpylä- ja saunaelämysten parissa.